More

  Samsung Galaxy Fold este disponibil în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy Fold este disponibil în România. Astăzi am luat parte la deschiderea noului magazin Samsung Experience Store. Aici, veți găsi toată gama de dispozitive mobile de la Samsung. Puteți interacționa cu acestea, le puteți compara și primiți suport pentru cumpărare de la personal pregătit să vină în întâmpinarea nevoilor.

  Samsung a marcat două momente importante astăzi:

  1. Relansarea magazinului Samsung Experience Store, în Afi Cotroceni. Un reper comercial important, în cadrul căruia consumatorii vor putea lua contact direct cu device-uri Samsung,

  2. Lansarea comercială a Samsung Galaxy Fold

  Primul smartphone pliabil lansat de Samsung, care va fi disponibil pentru cumpărare începând cu data de 6 decembrie în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și Emag.

  Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România.

  La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional.”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

  Samsung Galaxy Fold reunește inovații de inginerie și de design dezvoltate de echipele Samsung în decursul ultimilor 8 ani. Primul prototip de telefon pliabil de la Samsung își făcea debutul în 2011.

  Cumpără Samsung Galaxy Fold de la Orange

  Acestea au fost îmbunătățite în decursul ultimelor luni. Astfel că, Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare. Dispozitivul are un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

  Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână. Terminalul se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis.

  Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații. Ei vor avea parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.