More

  Noua serie iPhone de la Apple, fără porturi lightning

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua serie iPhone de la Apple s-ar putea lipsi de porturi în anul 2021, anunță analistul Ming-Chi Kuo. Acesta este cunoscut pentru predicțiile sale în ceea ce privește compania Apple și produsele acesteia. Kuo susține că iPhone nu va mai avea porturi lightning pentru încărcare în favoarea unei experiențe complet wireless.

  De-a lungul timpului, au existat diferite concepte pe internet despre telefoane fără porturi. Însă, acest lucru s-ar putea concretiza odată cu noul  telefon iPhone care nu va necesita niciun cablu.

  Cum poți încărca un telefon din noua serie iPhone

  Încă nu există o explicație concretă cu privire la modul de încărcare al telefonului. Zvonurile potrivit cărora Apple intenționează să renunțe la portul lightning au apărut încă din anul 2017. Cu toate acestea, noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, anunțate în luna septembrie, au porturi lightning.

  iPhone acceptă încărcare wireless de tip Qi încă din acel an. Dar ca încarcarea de tip Qi să revendice locul porturilor, e nevoie ca Apple să introducă un pad de încărcare wireless în cutia telefonului.

  Chiar dacă există posibilitatea încărcării de la distanță, tehnologia nu este destul de dezvoltată pentru o întreagă serie iPhone. Este mai probabil ca Apple să treacă de la porturile lightning la cele de tip USB-C.

  Alte predicții pentru Apple

  Pe lângă renunțarea la porturile tip lightning, Kuo a mai prezis un iPhone SE2 Plus. Acesta ar putea avea ecran complet de 5.5 sau 6.1 inch, cu un notch mai mic pentru a economisi spațiu. De asemenea, deblocarea facială va fi înlocuită de deblocarea prin amprentă, integrată în butonul de pornire, la fel ca la Galaxy S10e și unele telefoane Sony.

  Telefonul ar putea fi lansat în prima jumătate a anului 2021. Astfel, ajutând Apple să facă un model de lansare a iPhone-urilor ieftine la începutul fiecărui an, începând în 2020 cu un model asemănător cu iPhone 8.

  Deși Kuo pare sigur de previziunile sale, nimic nu este bătut în cuie. Chiar dacă zvonurile ar putea fi adevărate, există o mare posibilitate ca planurile să se schimbe pe măsură ce Apple se dezvoltă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.