Va fi 2020 anul mașinilor electrice? Soluția ENGIE pentru România

Mădălina Gănescu
- 11.12.2019, 16:19 în Auto
106

SHARES
Va-fi-2020-anul-mașinilor-electrice

Va fi 2020 anul mașinilor electrice? Mașinile electrice sunt mai atractive ca niciodată. Dacă în 2018, potrivit unui raport al McKinsey & Company, doar 2.2% dintre vehicule la nivel global erau electrice, în 2020 lucrurile vor sta complet diferit.

Tot mai mulți producători auto se alătură tendințelor de abordare a soluțiilor de deplasare sustenabile. Despre Tesla tot auzim deja de mulți ani, iar anul acesta Elon Musk a anunțat venirea și în România.

Apoi, când vine vorba despre alegerea unei mașini noi, nu se mai discută despre benzină sau diesel. Ci, despre hibrid sau complet electric. Producătorii prezintă planuri de trecere la vehicule complet electrice în următorii zece ani. În timp ce, apetitul consumatorilor este tot mai mare pentru această categorie de mijloace de deplasare personale.

O provocare a producătorilor de mașini electrice este, în continuare, autonomia la drum lung. Însă, furnizorii de energie electrică au făcut progrese în această direcție și au dezvoltat soluții potrivite nevoilor consumatorilor.

Va fi 2020 anul mașinilor electrice? Să luăm exemplu ENGIE

Compania franceză de utilități a lansat prima soluție integrată de mobilitate electrică. ENGIE e-XPLORE contribuie la reducerea emisiilor de carbon, a poluării fonice și la îmbunătățirea calității vieții.

Achiziționezi pachetul ENGIE e-XPLORE atunci când ai nevoie de o stație proprie de încărcare electrică Elvi. Dar și când vrei să ai acces la rețeaua Renovatio e-charge, cu primii 3.000 km incluși.

Dar, mai mult decât orice, apelezi la pachetul ENGIE e-XPLORE atunci când îți dorești cea mai bine vândută mașină electrică din România. Dar, și să beneficiezi de 15% avantaj față de un contract standard de energie activă.

Ce trebuie să știi despre stația de încărcare Elvi

Aceasta are o putere de până la 22 kW. În plus, are suport pentru WiFi și, unde mai pui că este compatibilă cu orice automobil electric. În vreme ce, încarcă de până la 8 ori mai repede față de o priză casnică obișnuită. O încărcare completă de la 0 – 100% are loc în 4 ore, potrivit ENGIE.

Oferta ENGIE de energie verde asigură 15% avantaj client față de energia activă a unei oferte standard de energie. Timp de 2 ani de zile, ai parte de servicii complete de mobilitate electrică: e-charge Renovatio, asistență tehnică și monitorizare online.

Va fi 2020 anul mașinilor electrice? Deja sunt la modă

În prezent, sunt peste 40 de modele de mașini electrice la vânzare în SUA. În 2020, peste 10 noi modele vor fi lansate. Rata de adopție a mașinilor electrice și hibrid electrice va ajunge până la finalul anului 2025, potrivit JP Morgan la un procent de 30% din vânzări.

Până în 2030, potrivit CNBC, mașinile electrice sunt așteptate să crească de la 3 milioane la 125 de milioane. Echivalentul unei mașini pentru fiecare persoană din Japonia, a 11-a cea mai populată țară din lume. În ceea ce privește vânzările de mașini electrice, se așteaptă o cifră globală de 97 de milioane de vehicule până în 2025.

Pachetul integrat ENGIE e-XPLORE este disponibil exclusiv în București și Ilfov la dealerul BMW, Auto Cobălcescu

Dacă alegi pachetul ENGIE e-XPLORE de la BMW, Auto Cobălcescu, ai avantaj de 4.500 euro. Acesta reprezintă discountul ofertei financiare disponibilă exclusiv prin Auto Cobălcescu și valoarea stației de încărcare ELVI oferită de ENGIE România.

Modalitatea de calcul a ofertei diferă în funcție de cumpărător (dacă ești persoană fizică sau juridică).

– Pentru persoane fizice va fi realizat un calcul personalizat;
– Pentru persoane juridice rata lunară este începând de la 499 euro.

Mai mult decât atât, oferta este exclusiv la Auto Cobălcescu (București și Ilfov) pentru un BMW i3 120 Ah și o stație de încărcare electrică ELVI.

În total, vor fi 60 de rate lunare, avans total 32,5% incluzând tichetul de 10.000 euro Rabla Plus. Ecotichetul cade în sarcina ta, iar avansul client este de 10%, plus valoarea reziduală de 1%.

Rata lunară nu include componentele care fac parte din oferta ENGIE e-XPLORE. Mai exact, contractul ENGIE de furnizare energie electrică și abonamentul de servicii e-charge.

Pe site-ul engie.ro/e-xplore poți solicita oferta ENGIE e-XPLORE cu stație Elvi și BMW i3 sau doar oferta ENGIE e-XPLORE cu stație Elvi by EVBox.

Pachetul integrat ENGIE e-XPLORE este o oportunitate numai bună să-ți schimbi vechea mașină cu una 100% electrică, la un preț accesibil. Beneficiezi de energie electrică din surse regenerabile acasă și în 500 de unități incluse. În total, ai stații Renovatio e-charge suficiente să parcurgi aproximativ 3.000 km. Ai abonament la rețeaua națională Renovatio e-charge, primești propria stație de încărcare auto, iar la achiziționarea BMW i3 ai avantaj 4.500 euro.

bmw i3

Durată de viață mai mare

Modernizarea tehnologiei bateriilor de pe mașinile electrice este în continuă dezvoltare. Se estimează că în anii ce vor urma, prețul bateriilor va scădea exponențial.

Din 2010, acestea au scăzut cu 80%, iar așteptările specialiștilor indică spre o scădere de încă 45% până în 2021.

Închei prin a enumera o serie de avantaje ale mașinilor electrice

Încălzirea globală este o problemă severă. Consumatorii trebuie să devină conștienți că este necesar să adoptăm programe de energie regenerabilă și să optăm pentru soluții de transport sustenabile.

Poluarea este unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii gravitează în jurul vehiculelor electrice. Printre problemele cauzate de vehiculele pe combustibil se numără bolile de inimă, cancerul, astmul și numeroase decese premature.

Pe termen lung, e mult mai avantajos să conduci electric

În funcție de modelul de mașină electrică pe care alegi să o conduci, investiția inițială poate fi mai mică sau mai mare.

Cum v-am spus anterior, achiziționarea unui BMW i3 prin pachetul integrat ENGIE e-XPLORE îți oferă un avantaj considerabil. În timp ce, dacă îți dorești Tesla Model 3, va trebui să scoți din buzunar banii pe care i-ai putea investi într-o garsonieră.

Dar, indiferent de opțiunea aleasă, beneficiile pe termen lung sunt de neegalat. Atât din punct de vedere financiar, dar mai ales din punct de vedere al sănătății.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!