More

  Waze lansează o funcție special pentru iarnă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Waze lansează o funcție special pentru iarnă. Numărându-se printre cele mai bune aplicații de navigare GPS, Waze vine cu o funcție foarte utilă pentru șoferi.

  Aceasta a fost dezvoltată în colaborare cu Departamentul de Transport din Virginia (VDOT), pentru utilizatorii aplicației care provin din zone unde iarna este foarte ageră.

  Waze lansează o funcție numită „Unplowed Road”

  Opțiunea „Unplowed Road” va permite utilizatorilor să raporteze manual și să marcheze pe hartă drumurile periculoase sau nedeszăpezite.

  Utilizatorii pot raporta drumurile periculoase din secțiunea de raportare Hazards -> Weather din aplicație. Opțiunea este deja valabilă pentru toate cele 185 de țări în care Waze este disponibilă.

  În ceea ce privește alte regiuni, Waze va prelua informații de la autorități. Acestea vor fi actualizate în timp real, pe măsură ce drumurile sunt deszăpezite. Mai mult de atât, raportările făcute de către șoferi ajută la o coordonare mai bună a echipajelor de deszăpezire.

  Cum a luat naștere funcția

  Waze împreună cu VDOT au un parteneriat de ceva timp. Datorită apropierii sezonului de iarnă, departamentul a propus ca Waze să creeze o opțiune care să faciliteze mersul cu mașina pe perioada anotimpului geros.

  Dani Simons, responsabil de parteneriatele Waze, a făcut o declarație cu privire la îmbunătățirile aduse Waze. Acesta spune că funcția arată întocmai ceea ce se poate realiza atunci când se colaborează cu partenerii din sectorul public pentru a răspunde nevoilor comunității.

  Cei de la VDOT sunt nerăbdători să monitorizeze raportările în timp real în ceea ce privesc condițiile de drum. Mulțumiți de rezultat, aceștia intenționează să folosească informațiile strânse pentru o mai bună planificare a operațiunilor pentru perioada 2020 – 2021.

  Adăugarea acestei opțiuni este un câștig imens pentru utilizatori și nu numai. Astfel că, se așteaptă un număr mai mic de accidente în acest an din cauza vremii. Sunt șanse destul de mari ca opțiunea aceasta să se regăsească în viitor și pe Google Maps.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.