More

  Google trimite mesaje de pe telefonul tău fără să știi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google trimite mesaje de pe telefonul tău fără să știi că face asta. Mai mulți utilizatori au observat că Google trimite un mesaj de pe numărul acestora, fără acordul lor sau fără notificări.

  Problema este deja în trend pe forumurile de asistență de la Google, unde câțiva utilizatori Android au cerut explicații.

  De ce Google trimite mesaje de pe telefonul tău

  Textul pe care Google îl trimite de pe telefoanele utlizatorilor este un mesaj pentru a verifica numărul pe care telefonul în folosește. Explicația pe care au primit-o utilizatorii de la Google pare să nu-i mulțumească pe aceștia.

  Pentru securitatea dumneavoastră, vom face verificări din când în când pentru a ne asigura că numărul dumneavoastră încă este al dumneavoastră.

  Când vom face aceste verificări, este posibil să primiți mesaje de la Google sau să vedeți mesaje către Google. Mesajul ar putea spune: Google verifică numărul de telefon al acestui dispozitiv.” este explicația pe care Google o dă în legătură cu mesajele.

  Ce îi îngrijorează pe utilizatori

  Din câte au observat reclamanții, numerele sunt alese în mod aleatoriu. Mai mult, mesajele sunt trimise de cele mai multe ori dimineața, când utilizatorul ar putea, de fapt, dormi.

  Ceea ce le-a ridicat utilizatorilor un semn de întrebare este faptul că mesajul arată ca unul spam: „(wdVC0p8nv8mO) Google is re-verifying the phone# of this device. Learn more: https://goo.gl/LHCS9W„.

  Totuși, nu ar trebui să existe motive de îngrijorare, fiindcă mesajul este trimis de pe telefon, nu primit pe acesta.

  Până la momentul actual, aceste mesaje au fost trimise de pe numerele de telefon din India. Dar unele rapoarte arată că și unii utilizatori din America sau Europa au trecut prin această situație. Nu toți utilizatorii vor „trimite” mesaje, dar numărul acestora este în creștere.

  Pe scurt, Google nu spamează telefoanele și nici nu este o încercare de phishing. Google nu face altceva decât să verifice numărul din dispozitiv. Până în momentul de față, nu există o declarație oficială a companiei, dar sperăm că nu va întârzia să apară.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.