More

  Tehnologia 5G de la Samsung poate atinge apogeul în 2020

  Tehnologia 5G de la Samsung va fi a 2-a cea mai utilizată în dezvoltarea 5G după cea a Huawei, potrivit specialiștilor. Analiștii agenției de știri Yonhap spun că, Samsung își va lărgi foarte mult orizonturile în spațiul 5G în 2020.

  Acest lucru este posibil deoarece mulți furnizori de servicii de comunicații sunt pregătiți să investească în infrastructura companiei Samsung.

  Cum s-a dezvoltat tehnologia 5G de la Samsung de-a lungul timpului

  Potrivit aceleiași publicații care citează IHS Markit, Samsung a ajuns să controleze 11% din piața globală de 5G în acest an. Față de 2018, compania a crescut cu 5%.

  Însă, Samsung este de așteptat să-și mărească cota de piață 5G la peste 20% în 2020. Acest lucru se datorează faptului că, furnizorii de servicii se pregătesc pentru un număr suplimentar de aproximativ 70 de milioane de abonați 5G anul următor.

  Raportul recent arată că, Samsung este foarte posibil să-și impună prezența în spațiul 5G, mai ales pe fondul războiului comercial SUA-China. Acest fapt a dus la reducerea masivă de viitori clienți ai companiei Huawei pentru echipamentele 5G.

  Va mai fi Huawei o amenințare pentru Samsung?

  Săptămâna trecută, observatorii pieței 5G estimau că Samsung ar putea pierde teren în fața Huawei în următorii ani.

  Asta din cauză că, echipamentul Huawei are un preț mai competitiv. Chiar și din punct de vedere tehnic, acesta ar putea fi mai bun decât cel de la Samsung, potrivit analiștilor. Cu toate acestea, Samsung are mari șanse de a-și spori influența 5G.

  Nu încape în discuții o a treia companie cu echipament 5G. Lupta se va duce între Samsung și Huawei. Însă, chiar dacă Samsung urmează să-și mărească cota de piață în 2020, Huawei va încearca să oprească Samsung din a ajunge în top.

  O veste bună pentru fanii Samsung

  Compania are deja o poziție destul de puternică pe piața 5G în câteva țări. Printre acestea se numără Japonia, Coreea de Sud și SUA. Aici, compania deja furnizează rețea 5G pentru AT&T și Sprint.

  Cota de piață pentru Samsung se va îmbunătăți considerabil pe măsură ce furnizorii de servicii vor investi în infrastructura țărilor. Chiar până în momentul în care ar putea depăși Huawei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here