More

  Windows 10 va mai fi disponibil pe telefoane doar o lună

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows 10 pentru smartphone este un sistem de operare mort chiar și pentru Microsoft. Totuși, compania a ales să mai amâne moartea iminentă a sistemului.

  Windows 10 pentru dispozitive mobile ar fi trebuit să fie oprit începând cu 10 decembrie. Însă, va mai fi disponibil până pe 14 ianuarie 2020. Tot în aceeași zi va ajunge la sfârșitul vieții și Windows 7.

  Până atunci, utilizatorii se pot ocupa de actualizarea telefoanelor sau a desktop-urilor învechite în mod simultan.

  De ce vrea Microsoft să oprească Windows 10 pentru telefon

  În urmă cu câteva zile, Microsoft a anunțat oficial închiderea acestui sistem de operare. Nu este o noutate că Windows 10 pentru telefoane este un sistem de operare care ar fi trebuit oprit de multă vreme. Chiar și compania Microsoft recunoaște acest lucru și-și sfătuiește clienții să treacă la Android sau iOS.

  Chiar și în acest caz, există o veste bună pentru utilizatorii care mai folosesc Windows 10 pe telefon. Aplicațiile Office ale sistemului vor mai primi actualizări care țin și de securitate până pe 21 ianuarie 2021. Aceste aplicații fiind Microsoft Word, Excel, PowerPoint și OneNote.

  Așadar, utilizatorii vor avea mai mult timp la dispoziție să se despartă de platforma mobilă, dacă le este greu să-și ia adio de la Windows 10.

  Cu ce este înlocuit Window 10 pe telefoane

  Surface Duo, noul telefon pliabil al companiei, care are la bază sistemul de operare Android, anunță faptul că Microsoft se orientează integral pe plaforma mobilă de la Google.

  De multă vreme compania a fost sfătuită să ia această decizie, iar în sfârșit Microsoft a fost de acord să facă această schimbare pentru binele companiei, dar și a clienților săi.

  În ceea ce privește utilizatorii care încă au telefoane cu Windows 10, aceștia pot găsi diferite modalități pentru a-și salva toate datele de pe acest sistem de operare, fără a le pierde odată cu încetarea platformei mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.