More

  Samsung Odyssey aduce primul monitor de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Odyssey aduce primul monitor de gaming care va fi un ultra-wide cu 240Hz rata de împrospătare.

  Gama de gaming Odyssey de la Samsung se îmbogățește după ce producătorul sud-coreean a anunțat lansarea a două serii de monitoare dedicate gamerilor.

  Samsung Odyssey G9 este un monitor de gaming premium

  Samsung Odyssey CTG9

  Primul model este un monitor ultra-wide de 49 inch. Seria G9 aduce primul display ultra-wide cu rezoluție 5120×1440 și o rată de împrospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms. Acest model nu face niciun compromis când vine vorba de performanță și rezoluția de înaltă calitate.

  De asemenea, este primul ecran de la Samsung cu o curbură cu valoare 1000R. Acesta poate suporta luminozitatea DisplayHDR 1000, precum și tehnologia AMD FreeSync și NVIDIA G-Sync.

  G7 vine în variante de 27 inch și 32 inch

  Samsung Odyssey CTG7

  Pentru cei care consideră seria G9 este prea exagerată pentru ce au nevoie, există o soluție și pentru ei. Seria G7 va oferi versiuni de 27 inch și 32 inch cu rezoluții de 2560×1440. Specificațiile sunt cam aceleași în ceea ce privește rata de împrospătare de 240Hz și 1ms timp de răspuns, curbura de 1000R și suportul pentru tehnologiile FreeSync și G-Sync. Diferă luminozitatea DisplayHDR 600, dar această valoare este suficientă pentru gameri.

  Este interesantă poziționarea la nivel de design, pe care Samsung a realizat-o. Iar aici ne referim la culoare. Seria G9 are un exterior alb, care pe mine, personal, mă duce cu gândul la robotul Wheatley din jocul Portal 2. Să fie doar o coincidență? Cu siguranță.

  Wheatley - Portal 2

  Cred, mai de grabă, că această culoare a fost aleasă și pentru că acest monitor poate fi folosit nu doar de gameri, ci și de profesioniști. Această culoare se încadrează mai bine într-un mediu office.

  De cealaltă parte, avem seria G7, care are exteriorul negru. Aici cred că Samsung a vrut să nu se abată de la preferințele utilizatorilor, a gamerilor înrăiți. Aceștia preferă culorile întunecate, care să nu deranjeze când te joci într-o încăpere întunecată.

  Ambele serii vor fi disponibile din al doilea trimestru al anului 2020. Samsung nu a dezvăluit nimic cu privire la prețul acestor monitoare. G9 va fi încadrat la capitolul premium. Chiar dacă nu are rezoluție 4K, celelalte specificații ar justifica prețul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.