More

  Telefoanele Samsung 5G s-au vândut în 6.7 milioane de unități anul trecut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefoanele Samsung 5G au fost un real succes în 2019. Noile rapoarte arată că, producătorul sud-coreean a vândut numai în 2019 6.7 milioane de unități 5G. Compania are în plan să lanseze anul acesta inclusiv o tabletă 5G.

  Samsung a confirmat că are planuri să lanseze Galaxy Tab S6 5G în lunile ce urmează. Versiunea hibrid 5G a apărut pentru prima dată pe site-ul gigantului coreean de Crăciun. Dispozitivul va fi disponibil în Coreea în primul trimestru din 2020.

  Sunt șanse mari să vorbim despre prima tabletă 5G din lume

  Și alți producători au în plan lansări de tablete 5G, dar nu discută prea mult despre acest aspect.

  Samsung nu a precizat o dată exactă de lansare la nivel global. În egală măsură, nu a precizat dacă dispozitivul va prezenta același pachet de specificații cu Tab S6 pe care am testat-o și noi la Noobz. Din fotografii, reiese, pentru moment, că din punct de vedere estetic dispozitivele nu vor fi diferite.

  Telefoanele Samsung 5G s-au vândut în 6.7 milioane de unități

  Samsung a anunțat planurile de lansare pentru Galaxy Tab S6 5G când a prezentat vânzările pentru telefoanele Samsung 5G din 2019. Cele 6.7 milioane de unități 5G vândute reprezintă 53.9% din piața globală până în noiembrie 2019. Portofoliul de telefoane 5G de la Samsung cuprinde: Galaxy S10 5G, Note10 5G, Note10+ 5G, Galaxy A90 5G and Galaxy Fold 5G.

  Smartphone-urile 5G au contribuit cu doar 1% din vânzările globale totale din 2019. Însă, 2020 va reprezenta o adevărată revoluție în materie de adoptare a terminalelor 5G.

  ”Cu oportunități de creștere 5G extraordinare la orizont, Samsung, în următoare decadă, este într-o poziție grozavă de capitalizare investind și construind continuu pe marginea avântului și impulsului timpuriu.”, spune Neil Shah, vice-președinte al Counterpoint Research.

  La Noobz am testat deja Galaxy S10 5G și Note10+ 5G, iar în perioada următoare vom publica un video detaliat despre asta. Întrebările suplimentare le așteptăm, ca de fiecare dată în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.