More

  Lansări HP în cadrul CES 2020: PC-uri, monitoare și accesorii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lansări HP în cadrul CES 2020: HP a lansat la CES noi PC-uri, monitoare și accesorii. Cu acestea vei putea crea conținut de oriunde și unde mai pui că utilizează materiale prietenoase cu mediul înconjurător. HP lansează primul laptop și husa sa aferentă realizate din plastic reciclat colectat din oceane.

  „Suntem pasionați de crearea unor dispozitive care să permită experiențele digitale ale viitorului şi care să ofere mai multă libertate modului în care generația următoare creează conținut și socializează., a declarat Alex Cho, președinte al Personal Systems, HP Inc. „Pe măsură ce PC-urile devin din ce în ce mai relevante, HP continuă să lanseze dispozitive uimitoare, monitoare și accesorii care oferă atât performanță, durabilitate și design, cât și mobilitate și confidențialitate”.

  Modul în care oamenii utilizează tehnologia va evolua continuu și va fi nevoie de soluții care să permită mai multă libertate în modul în care lucrează sau îşi petrec timpul liber. În SUA, 34% dintre utilizatori ar accepta o reducere de salariu de până la 5% pentru a lucra mai mult din afara biroului. Generaţia Z accesează conținut online mai mult de 10 ore pe zi. În medie, ca şi milenialii,  aceștia folosesc cinci ecrane pe zi. Ceea ce aduce cu sine o serie de provocări în ceea ce priveşte conectarea dispozitivelor la ecosistemul propriu de accesorii.

  Lansări HP în cadrul CES 2019: Libertate de exprimare și conținut uimitor

  Produsele lansate de HP la CES 2020 sunt HP Spectre x360 15, HP ENVY 32 All-in-One (AiO), HP Elite Dragonfly, dar și monitoare și accesorii sustenabile.

  HP Spectre x360 15  a fost regândit pentru optimizarea performanţei termice. Produsul este, în prezent, cel mai puternic laptop Spectre de la HP, susţinut de un processor i7 Intel® Core™ de Generaţia a 10-a, placă grafică NVIDIA® GeForce. Acesta are o autonomie de până la 17 ore.

  Raportul ecran/corp este de 90% la monitorul OLED 4K de 15,6 inch. La acesta se adaugă spectrul DCI-P3. Vorbim astfel despre o gamă de culori cu 30% mai extinsă ce va asigura imagini și culori de o mare acuratețe.

  Laptopul funcționează cu procesorul Intel® Wi-Fi 6 (gig +). Cu ajutorul acestuia pot fi experimentate viteze de transfer de fișiere de aproape trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5. În timp ce, setările de prioritizare a rețelei pot fi acum personalizate prin opţiunea Network Booster din Centrul de Comandă HP.

  Dispozitivul are cel mai mic webcam IR de la HP, de numai 2,2 mm. Dar și opţiunea HP Webcam Kill Switch, un buton dedicat pentru anularea microfonului, cititor de amprente localizat pe tastatură. Precum și opţiunile Express VPN și LastPass vin să sprijine crearea şi accesarea de conţinut oricând și oriunde, în condiţii de maximă siguranță.

  HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

  Modelele HP ENVY 32 All-in-One vin cu procesoare până la Intel® Core™ i7 de Generaţia a 9-a de până la 65 W, plăci grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080, până la 32 GB memorie DDR4 și până la 1 TB SSD sau opțiuni de stocare duală. Totul pentru a susţine proiecţia facilă a fotografiilor şi a filmelor. ENVY 32 AiO este primul all-in-one din cadrul programului RTX Studio al NVIDIA.

  RTX Studio este capabil să alimenteze peste 40 dintre cele mai bune aplicații de creaţie și proiectare din lume. La pachet cu urmărire radiografică accelerată RTX și asistența AI pentru a accelera sarcinile repetitive și editarea video de înaltă rezoluție în timp real.

  Vorbim despre primul AiO din lume cu cel mai puternic volum și un flux audio avansat (Advanced Audio Stream). Sunetul este redat prin difuzoarele pentru frecvenţe înalte (tweetere) încorporate în partea frontală și boxe subwoofer personalizate de Bang & Olufsen.

  Ecranul de sticlă este edge-to-edge și se sprijină pe un suport solid din aluminiu. Produsul are un finisaj negru mat Nightfall, accentuat de aspectul de lemn Dark Ash și materialul textil acustic. Altfel fiind spus, ENVY 32 AiO oferă un design premium aparte. Laptopul oferă acces facil la porturi, încărcare wireless integrată și o tastatură ce include mai multe opţiuni pentru a comuta de la un dispozitiv la altul cu o simplă apăsare a unui buton. 

  HP Elite Dragonfly

  HP Elite Dragonfly este primul convertibil de business din lume cu 5G dezvoltat cu o tehnologie inteligentă de semnal, pentru a spori performanțele antenei.

  Această tehnologie inovativă a antenei permite dispozitivului să îndeplinească cele mai riguroase standarde de conectare HP, pentru cele mai ușoare convertibile de business din lume care acceptă 5G. Elite Dragonfly are un procesor Intel® Core ™ vPro® de Generaţia a 10-a. Produsul prezintă cel mai avansat nivel de conectivitate și confidențialitate din lume.

  HP Sure View Reflect – Activarea modului de confidențialitate se face prin apăsarea unui buton al tastaturii. Aceasta are drept rezultat blocarea instantanee a privirilor curioase, cu o nuanţă distinctă a ecranului de culoarea cuprului.

  Elite Dragonfly este primul laptop din lume cu tehnologie integrată de tip Tile™. Aceasta te ajută să afli imediat unde se află laptopul tău pierdut. Locaţia laptopului pierdut poate fi identificată cu ușurință cu ajutorul serviciul opțional Tile Premium. Aceasta poate trimite și alerte proactive atunci când un dispozitiv a fost uitat undeva.

  Elite Dragonfly este primul laptop din lume realizat cu materiale plastice colectate din oceane. Peste 82% din piesele mecanice sunt realizate din materiale reciclate.

  Lansări HP în cadrul CES 2020 – Monitoare noi şi accesorii sustenabile

  Monitoarele andocabile HP E24d G4 and HP E27d G4 reprezintă o nouă categorie de monitoare inteligente destinate optimizării spaţiului de lucru. Acestea necesită doar un cablu USB-C™ pentru transfer de date şi imagini video, cu o putere maximă de 100 W. Cu un singur buton se activează atât monitorul, cât şi laptopul, chiar şi închis. Astfel, se permite totodată şi logarea în Windows Hello prin intermediul camerei web integrate. Suportul IT va putea să gestioneze dispozitivele HP de la distanţă, de oriunde din reţea.

  Husa HP Renew este proiectată să răspundă preocupărilor utilizatorului în ceea ce priveşte protejarea mediului. Husa este creată din sticle de plastic reciclate și cu deșeuri minime de fabricație.

  Gama HP Renew include un rucsac, servietă, geantă şi o mapă realizate în procent de 100% din PET-uri reciclate sau sticle de plastic. Acestea au fost mărunțite în pelete mici, topite într-o fibră subțire, turnate într-o rulou și apoi țesute pentru a obţine accesoriile originale, ecologice. Ele sunt disponibile în gri sau bleumarin pentru un laptop cu diagonala de 14 sau 15,6 inci.

  Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio sunt realizate dintr-un material ceruit, rezistent la apă, destinat păstrării în siguranţă a dispozitivelor la contactul cu apa. Buzunar RFID protejează cardurile și pașapoarte de dispozitivele electronice de citire a datelor. Fiecare geantă este proiectată cu un compartiment pentru laptop cu diagonala de 15,6 inci matlasat și moale. Totul pentru o protecție suplimentară și un mâner pentru troller care să permită o manevrare facilă a acestuia peste mânerul bagajului principal.

  Lansări HP în cadrul CES 2020 – Preţuri şi disponibilitate

  • – HP Spectre x360 15 va fi disponibil din luna aprilie, cu preţuri începând de la 1999 euro.
  • – HP ENVY 32 AiO va fi disponibil din luna martie cu preţuri începând de la 1999 euro.
  • – HP Elite Dragonfly cu opţiunile integrate Tile şi HP Sure View Reflect vor fi disponibile din luna februarie 2020.
  • – HP Elite Dragonfly cu tehnologie 5G şi procesoare Intel® Core™ vPro® de Generaţia a 10-a va fi disponibil din vara acestui an. Preţurile vor fi comunicate ulterior.
  • – Monitorul andocabil HP E24d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 315 euro.
  • – Monitorul andocabil E27d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 429 euro.
  • – Husa HP Renew va fi disponibilă din luna aprilie
  • – Gama HP Renew va fi disponibilă din această primăvară.
  • – Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio vor fi disponibile din luna februarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.