More

  Samsung încheie un parteneriat cu Asociația 8K (8KA)

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung încheie un parteneriat cu Asociația 8K (8KA). Rolul acestuia este pentru a institui un prim program de certificare de acest gen. De asemenea, marchează un nou punct de referință pentru Samsung QLED 8K. Asta pentru că televizoarele acestea vor fi printre primele de acest tip certificate de 8KA anul viitor, purtând noul logo de certificare.

  „Suntem mândri că suntem printre membrii fondatori ai Asociației 8K. Dar și că noua noastră gamă de televizoare QLED 8K va dispune de o certificare a programului. Scopul nostru este de a oferi consumatorilor capacitatea de a identifica cu ușurință ecranele premium 8K față de alte  dispozitive atunci când iau decizia de cumpărare.

  Consumul de divertisment și televizoarele reprezintă investiții importante pentru mulți dintre consumatorii noștri. Sperăm că sigla de certificare 8KA ne va ajuta să-i ghidăm.”, a declarat Hyogun Lee, Executive Vicepresident Visual Display Business la Samsung Electronics.

  Samsung încheie un parteneriat cu Asociația 8K (8KA)

  Programul de certificare 8KA își propune să distingă televizoarele cu de patru ori mai mulți pixeli decât televizoarele standard 4K. Totul pentru claritate, contrast, culoare, interval dinamic ridicat și HDR. Printre caracteristicile testate se numără rezoluția afișajului care atinge 7680 x 4320. Dar și luminozitatea maximă mai mare de 600 niți, transmiterea imaginii prin HDMI2.1, și un codec video de înaltă eficiență (HEVC).

  Companiile membre în asociaţie vor putea să promoveze televizoare certificate 8K după ce acestea vor fi validate de către 8KA. De asemenea, 8KA intenționează în acest an să crească eforturile pentru programe de educație în diferite industrii. Rolul acestora este pentru a promova participarea membrilor la acest demers, inovația și dezvoltarea de conținut în ecosistemul 8K.

  Asociația 8KA intenționează să susțină activități de promovare pentru industria 8K prin mai multe mijloace. Printre acestea se numără demo-uri, prezentând dezvoltarea tehnologică avansată a produselor compatibile cu 8K, fluxul de lucru în producție, opțiunile de livrare și dispozitive de afișare. Programele și inițiativele vor arăta modul în care consumatorii pot interacționa cu conținutul 8K, cu ecosistemul și cu standardele acestuia.

  Asociația 8K (8KA) anticipează continuarea creării, distribuției și adopției de conținut 8K, similar evoluției standardelor 4K și a ciclului de cumpărare a consumatorilor din ultimii câțiva ani. Până în prezent, companii și organizații partenere s-au alăturat Asociației 8K, lărgind apartenența la mai mult de 22 de companii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.