More

  Samsung anunță Age of Experience, noul concept pentru viitor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță Age of Experience, noul concept pentru viitor. Președintele și CEO-ul Samsung Consumer Electronics H.S. Kim a prezentat inovațiile la care a lucrat compania și care vor domina deceniul viitor. Acestea combină tehnologii hardware și software care oferă experiențe personalizate, pentru o viață mult mai ușoară și mai interconectată.

  ”Era experienței” va transforma felul în care ne raportăm la noi înșine și la familiile noastre, felul în care ne organizăm și decorăm casele în așa fel încât nevoile noastre să fie satisfăcute. Felul în care construim în mod responsabil pentru a avea orașe mai inteligente și mai sustenabile.

  Prin prezentarea ultimelor sale progrese în robotica inteligentă, AI, 5G și edge computing, Samsung ne arată cum va arăta viitorul nu foarte îndepărtat. Un viitor în care aceste tehnologii vor lucra împreună pentru a oferi consumatorilor experiențe mai bogate.

  În era experienței trebuie să regândim spațiul în care trăim în așa fel încât să corespundă cu stilul nostru de viață în continuă evoluție. Ceea ce face unică abordarea Samsung este faptul că ne ghidăm după o filozofie foarte clară, care are în centru inovația gândită pentru oameni.

  Ceea ce dezvoltăm și creăm este pentru a rezolva probleme, pentru a oferi oamenilor o viață mai bună.”, a declarat H.S. Kim, președinte și CEO Samsung Consumer Electronics.

  Samsung anunță Age of Experience – Tehnologia care vine în sprijinul nevoilor consumatorilor

  La baza viziunii Samsung centrate pe consumatori stă îngrijirea personalizată, capabilă să le asigure acestora starea de bine generală prin satisfacerea nevoilor lor specifice.

  H.S. Kim a dezvăluit viziunea Samsung despre roboți și i-a numit „parteneri de încredere”. Apoi, l-a prezentat pe Ballie. Un mic robot, care înțelege, oferă sprijin și reacționează la nevoile domestice ale utilizatorilor.

  Samsung a prezentat și soluții avansate și personalizate în domeniul sănătății. De exemplu, compania a colaborat cu Kaiser Permanente pentru a dezvolta o soluție de reabilitare cardiacă virtuală. Aceasta poate fi folosită la domiciuliu, prin conectarea unui smartwatch Samsung cu un smartphone prin Bluetooth.

  Aplicația HeartWise trimite notificări pacientului. De asemenea, îi aduce aminte când e timpul să își facă exercițiile, colectează date despre activitate acestuia și afișează permanent ritmul cardiac în timpul antrenamentelor.

  Aceste date sunt încărcate pe smartphone. Astfel încât personalul medical responsabil sau kinetoterapeuții să poată urmări progresul pacientului și să ia măsuri în consecință.

  Programul le permite utilizatorilor să își țină sub supraveghere probleme cardiace în confortul propriei case. Rezultatele pozitive ale programului de reabilitare cardiacă au fost publicate anul trecut în New England Journal of Medicine (NEJM) Catalyst. Samsung va continua să dezvolte soluții de asistență medicală, care să răspundă nevoilor câtor mai mulți oameni.

  Samsung anunță Age of Experience – O casă dedicată consumatorilor

  Dr. Casalegno a făcut prima demonstrație interactivă care implică tehnologia GEMS (Gait Enhancing & Motivating System) de la Samsung. Demonstrația a arătat cum consumatorii pot folosi ochelari AR pentru a avea un antrenor personal virtual care să îi ghideze în timpul antrenamentelor.

  Să îi ghideze când urcă un munte sau când înoată sub apă, toate acestea în confortul propriei case. În timp ce GEMS agregă și analizează rezultatele și oferă utilizatorilor recomandări personalizate pentru acțiunile viitoare.

  Samsung a arătat, de asemenea, cum o cameră poate fi transformată cu un ecran ca MicroLED, care combină software, AI, IoT și hardware. „Un ecran nu este un produs – este fereastra voastră către lume, care vă permite să luați legătură instant cu prietenii și cei apropiați și să simțiti că ar fi în aceeași cameră cu voi.

  Prin intermediul ecranului, oamenii pot vedea și experimenta aproape orice, chiar și lumi care le sunt necunoscute.”, a declarat Dr. Casalegno.

  Samsung a discutat și despre evoluția gastronomiei moderne. Asta în contextul în care electrocasnicele din bucătărie devin parteneri de gătit. Tehnologia inovatoare oferă astăzi experiențe culinare extraordinare pentru consumatori. De asemenea, compania a prezentat și soluții de creștere a plantelor de grădină în interior/acasă. Precum și Bot Chef, un robot asistent care ajută utilizatorii să gătească mai rapid și mai eficient.

  O viață urbană mai sigură și sustenabilă în orașe inteligente

  Samsung și-a prezentat viziunea în ceea ce privește orașele inteligente. Acele orașe în care sistemele inteligente activate de device-uri inteligente, platforme și date, vor face viața în oraș mult mai sigură și mai ușoară.

  Emily Becher, vicepreședinte senior și Head of Samsung NEXT Global, declară:

  Avem instrumentele și cunoștințele necesare pentru a crea sisteme inteligente care să facă viața în oraș mai sigură și mai eficientă. Astfel încât copiii noștri și copiii lor să iubească viața în oraș, așa cum mulți dintre noi facem astăzi”.

  Tot ea adaugă: „Orașele inteligente care se folosesc de inteligența artificială, IoT și 5G vor transforma modul în care interacționăm cu mediul înconjurător pentru a maximiza confortul ”.

  Samsung a subliniat importanța colaborării deschise. Compania dorește să formeze parteneriate cu constructorii și administratorii de proprietăți precum Greystar Real Estate Partners. Un dezvoltator imobiliar global cu sediul în SUA, cu care va concepe soluții inteligente pentru construcții.

  În clădirile inteligente, experiența de care vor avea parte rezidenții va fi mai smart și mai eficientă, astfel încât să fie consumată mai puțină energie.”, a declarat Bob Faith, președinte și CEO al Greystar.

  Samsung poate să reunească toate tehnologiile, pentru că sinergia acestora este cu adevărat esențială.”

  Samsung a arătat, de asemenea, cum combinația dintre tehnologia 5G, edge computing și AI va transforma transportul urban

  Becher a împărtășit viziunea companiei de a fi promotorul pentru noua eră a vehiculelor. Asta prin tehnologia 5G care permite comunicarea dintre vehicul și restul elementelor din trafic. Astfel că mașinile vor fi conectate cu întreg orașul.

  Becher a adăugat că orașele inteligente combinate cu tehnologia 5G vor putea oferi comunității experiențe de neimaginat acum câțiva ani. Ea a menționat:

  O conexiune digitală mai rapidă și mai ușoară unul cu celălalt ne va consolida sentimentul de apartenență în cadrul comunității și va crea forme complet noi de interacțiune.”

  Samsung anunță Age of Experience – Construind un loc mai bun pentru toți

  H.S. Kim a subliniat că scopul Samsung este să folosească tehnologia pentru a crea un loc mai bun pentru noi toți. El a evidențiat trei domenii cheie de importanță majoră în viitor pentru companie: securitate și confidențialitate, tehnologie pentru mai bine și responsabilitate socială.

  Kim a precizat că, în calitate de lider în industrie, angajamentul companiei față de securitatea datelor și confidențialitate rămâne o prioritate. Asta pe măsură ce tehnologia avansează.

  El a afirmat că cel mai important lucru este să ofere oamenilor control asupra informațiilor lor. „Samsung nu va furniza niciodată informații confidențiale cu terțe părți fără acordul direct exprimat al utilizatorului în prealabil ”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.