More

  Dark Mode pentru Facebook Web, disponibil curând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mulți utilizatori se folosesc de diferite extensii ale browser-ului pentru a avea modul întunecat pe platformă. Dark Mode pentru Facebook web va avea acest mod implementat. Așadar, nu va mai fi nevoie de alte metode pentru a avea dark mode pe rețeaua de socializare.

  Dark Mode pentru Facebook Web se află încă în testare

  Dark Mode, după cum raportează CNET, a fost anunțată încă din luna aprilie a anului trecut. Aceasta a început să fie disponibilă din primăvară. Acum doar câțiva utilizatori pot testa noul design a versiunii Facebook Web.

  Facebook a început să le permită câtorva utilizatori accesul la experiența noului design desktop, care a fost anunțat pentru prima dată în aprilie. Nu este la fel de încărcat și care folosește iconițe mai luminoase. Compania spune că plănuiește să extindă noul aspect pentru utilizatori înainte de primăvară,” scrie CNET.

  CNET mai relatează și modul în care utilizatorii testează noul design. Aceștia sunt întâmpinați de un pop-up la prima logare pe Facebook. Acel pop-up este o invitație pentru a testa ceea ce compania numește „The New Facebook”.

  Dacă utilizatorii acceptă, Facebook le va permite se folosească website-ul fie cu fundal alb și culori strălucitoare, fie să activeze modul întunecat. Acesta este asemănătoare cu funcțiile oferite pe calculatoare, iPhone și dispozitive cu software-ul Android de la Google.

  Nu este obligatoriu să folosești noua interfață

  Potrivit companiei, accentul noului design este pus pe comunități. Facebook a mai declarat în aprilie și alte îmbunătățiri care vin cu noul design, pe lângă mult așteptatul mod întunecat.

  Tocmai am anunțat un nou design fresh pentru Faceboook care face comunitățile la fel de centrale ca și prietenii. FB5 este mai simplu, mai rapid, mai imersiv și te ajută să găsești mai repede ceea ce cauți și să ajungi la cele mai folosite funcții„, anunța compania în aprilie.

  Multe dintre aceste îmbunătățiri au fost introduse în aplicație. CNET scrie că acestea vor apărea și pentru varianta web anul acesta în primăvară. Potrivit raportului, oricine este de acord să folosească noul design al website-ului va putea, de asemenea, să revină la cel anterior.

  Mai mult, utilizatorii vor putea și să dea un feedback despre unele funcții sau să ofere o părere cu privire la noua versiune de Facebook web. Rămâne de văzut dacă interfața va fi pe placul utilizatorilor sau nu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here