Noi zvonuri despre seria Galaxy S20 de la Samsung

Ciocan Andra
- 14.01.2020, 18:56 în Smartphones
6

SHARES
Noi zvonuri despre seria Galaxy S20

Noi zvonuri despre seria Galaxy S20 de la Samsung apar în online. Se pare că, nu va exista un flagship care să se numească Samsung Galaxy S11. Noul flagship de la Samsung se va numi Galaxy S20. Asta, după cum arată cei de la XDA Developers în primele poze cu ceea ce pare a fi telefonul Galaxy S20 Plus.

De asemenea, a apărut și un model diferit de Galaxy S20 Plus. Acesta va fi diferit la nivel de cameră și hardware. Max Weinbach de la XDA Developers a postat un tweet despre acest model.

Ce aflăm din cele mai noi zvonuri despre seria Galaxy S20

Din poze reiese faptul că ecranul de pornire al telefonului confirmă noul nume. Probabil de acum Samsung își va numi noile flagship-uri în funcție de anul în care ne aflăm. De asemenea, putem observa pe ecran un design cu punch-hole pentru cameră, asemănător cu cel al modelului Galaxy Note10.

Samsung a redus semnificativ părțile curbate ale telefoanelor Galaxy S10 și S10 Plus. XDA precizează că S20 se simte mult mai aplatizat în mână. Pe spate, putem observa așezarea camerelor S20 Plus. Terminalul ar putea veni cu lentile wide, ultra-wide, portrait și macro (ca o nouă opțiune).

Tot pe spate putem observa și un sticker pe care Samsung nu l-a avut până acum pe telefoanele companiei. Pe acest sticker scrie “do not leak info”. Însă, aparent, cei de la XDA Developers nu l-au luat prea în serios.

Detalii despre S20 Ultra 5G

Potrivit acestor noi zvonuri despre seria S20, Galaxy S20 Ultra 5G vine și cu versiunea de 16 GB RAM, pe lângă cea de 12GB RAM. Ca de altfel, și cu opțiuni de stocare internă de la 126 GB până la 512 GB. Telefonul vine și cu un slot de microSD care va suporta până la 1 TB. De altfel, un suport pe care celelalte două modele din serie nu îl vor avea.

Cât despre camera acestuia, se zvonește că va avea un senzor principal de 108 MP, plus altul de 48 MP cu zoom optic de 10x. Mai mult, ar putea veni și cu o lentilă ultra-wide de până la 12 MP. Posibil ca cel de-al 4-lea senzor să fie de tip time-of-flight (ToF).

Mai mult, utilizatorii se pot aștepta și la o baterie mai generoasă. Aceasta ar putea fi de 5,000 mAh, cu fast-charging de 45W și cu o încărcare de la 0 la 100% în doar 74 minute, potrivit lui Weinbach.

Samsung își va prezenta întreaga serie Galaxy S20 în cadrul evenimentului Unpacked, ce va avea loc pe data de 11 februarie. De asemenea, sunt așteptate și multe dimensiuni de ecran și modele cu tehnologie 5G.

Tot la Unpacked, Samsung și-ar putea anunța și noul telefon pliabil. Vom vedea atunci dacă zvonurile sunt adevărate sau nu.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!