More

  Nokia 2.3 este disponibil în România la prețul de 579 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nokia 2.3 este disponibil în România la prețul de 579 lei. Echipat cu o cameră duală cu diverse funcții AI, pentru cele mai reușite fotografii, Nokia 2.3 are un ecran 6.2” HD+ și o autonomie a bateriei de până la două zile, pentru o experiență de entertainment imersivă și de durată.

  Telefonul este pregătit pentru Android™ 10 și va primi actualizări de securitate lunare, garantate timp de trei ani. Ca de altfel și update-uri ale sistemului de operare timp de doi ani, fiind așadar un smartphone care se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului.

  Nokia 2.3 dispune de o cameră duală și de noua funcție „Recommended Shot”

  Aceasta ajută utilizatorii să aleagă cea mai reușită fotografie. „Recommended Shot” captează fotografii atât înainte, cât și după apăsarea butonului declanșator și sugerează cea mai bună fotografie din această serie.

  Utilizatorii Nokia pot fi siguri că vor capta fotografii creative, cât mai variate, cu ajutorul funcțiilor AI precum „Portrait Mode” sau cele pentru luminozitate scăzută.

  Cu ajutorul butonului special Google Assistant, utilizatorii pot economisi timp folosind comenzi vocale pentru a vizualiza următoarele programări din calendar. De asemenea, Nokia 2.3 dispune de recunoaștere facială biometrică, ce permite deblocarea telefonului dintr-o privire.

  Nokia 2.3 este disponibil în România – Dezvoltă latura creativă

  Nokia 2.3 dispune de funcția „Portrait Mode”. După realizarea fotografiilor, utilizatorii pot folosi Google Photos pentru a ajusta nivelul de estompare. Cu o cameră duală de 13MP/2MP, utilizatorii pot realiza portrete unice.

  Asta folosind funcția bokeh, fundaluri cu efecte blur precum Classic, Butterfly, Heart, Star, dar și fotografii captivante, ajustând focusul în momentul editării.

  Entertainment imersiv, de lungă durată

  Datorită tehnologiei Adaptive Battery cu suport AI, autonomia bateriei noului Nokia 2.3 durează până la două zile. Terminalul învață preferințele utilizatorului în materie de aplicații și astfel poate fi folosit pentru mai mult timp pentru vizionarea filmelor și serialelor preferate, direct pe ecranul de 6.2” HD+.

  Nokia 2.3 este disponibil în România – Design elegant cu detalii esențiale

  Inspirat din cultura nordică, Nokia 2.3 are un design atemporal, fiind nu doar estetic, ci și rezistent. Datorită unui strat 3D nano-texturat, telefonul nu alunecă din mână, iar detaliile finisajelor lasă o impresie de durată.

  Datorită ingineriei structurale avansate utilizate în design-ul acestui terminal, camera duală și flash-ul au fost integrate perfect pe spatele telefonului, fără nicio denivelare.

  Structura din metal turnat oferă telefonului mai multă rigiditate, protejând totodată componentele din interior.

  O experiență de utilizare care se îmbunătățește constant

  Cele mai recente funcții Android 10 le vor permite utilizatorilor accesul la dark mode. Asta pentru a îmbunătăți autonomia telefonului și vizibilitatea. De asemenea, aceștia vor beneficia de un nivel ridicat de confidențialitate și multe alte funcții.

  Preț și disponibilitate

  Nokia 2.3, este disponibil în România pe culorile Cyan Green, Sand și Charcoal. Terminalul este disponibil varianta de memorie de 2GB de RAM cu 32GB stocare internă, la prețul recomandat de 579 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.