More

  Noile jocuri Xbox Series X de la Microsoft vor fi cross-gen

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ceva vreme, era cunoscut faptul că Halo: Infinite va fi disponibil atât pe Xbox One, cât și pe Xbox Series X și pe PC. Într-un interviu pentru MCVUK, șeful studioului de jocuri Xbox, Matt Booty a lămurit acest aspect. Booty a afirmat că noile jocuri Xbox Series X vor putea fi jucate și pe un Xbox One.

  De fapt, unele jocuri ale seriei X nici nu vor fi exclusive pentru consolă pentru o vreme.

  Ce mai spune Booty despre noile jocuri Xbox Series X

  Tot în cadrul aceluiași interviu, Booty a vorbit despre această posibilitate. Așadar, jocurile de pe noua consolă vor fi compatibile și cu un Xbox One, dar și cu un PC.

  Pe măsură ce conținutul nostru va apărea în următrul an, în doi ani, toate jocurile noastre, chiar și cele de PC, vor crește și vor scădea în această familie de dispozitive.„, spune Matt Booty.

  Vrem să ne asigurăm că dacă cineva investește acum într-un Xbox și în viitor în Series X, să considere că a făcut o investiție bună și că suntem dedicați acestora când vine vorba de conținut.„, mai spune acesta.

  Așadar, nu va fi nevoie să cumperi neapărat noua consolă dacă îți place Xbox One. Te poți bucura și de noile apariții ale companiei fără achiziționarea unui Xbox Series X.

  Halo: Infinite va arăta de ce este în stare noua consolă

  Halo: Infinite este un titlu important pentru Series X. Deși disponibilitatea jocului pe Xbox One face ca achiziționarea noii console pentru joc să fie fără rost, Booty spune altceva.

  Acesta a declarat că dezvoltatorii 343 Industries și SkyBox Labs vor face „cu siguranță lucruri pentru a avantaja” funcțiile pe care Series X le are. Însă, Booty nu a dat mai multe explicații despre ce vor face dezvoltatorii.

  Totuși, luând în considerare specificațiile, este de așteptat ca dezvoltatorii să le pună în valoare. Xbox Series X vine cu ray tracing accelerat pe hardware, cu rata de actualizare variabilă și capacitatea 8K.

  Noua abordare a exclusivității jocurilor ar trebui să ușureze tranziția utilizatorilor la Series X. Clienții care nu își permit o nouă consolă, nu vor rămâne pe dinafară. În cazul în care vor exista unele jocuri de la terți pentru noua consolă, Xbox One va avea totuși acces la acestea, chiar înainte de xCloud.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.