Bateria Samsung Galaxy Z Flip nu este prea mare

Ciocan Andra
- 17.01.2020, 11:49 în Smartphones
7

SHARES
Bateria nu este prea mare pe Samsung Galaxy Z Flip, spun zvonurile

Bateria Samsung Galaxy Z Flip nu este prea mare, potrivit unor informații pe surse. Într-o serie de tweet-uri, Max Weinbach de la XDA Developers a dezvăluit câteva informații despre Galaxy Z Flip.

După multe informații neclare, numele noului model pliabil cu clapetă de la Samsung se va numi Galaxy Z Flip. Numele a fost dezvăluit pentru prima oară de utilizatorul Ice Universe, iar acum a fost reafirmat de Max Weinbach de la XDA Developers.

Bateria Samsung Galaxy Z Flip nu este prea mare – Ce va face compania în acest sens

Max Weinbach a spus  că bateria terminalului este de 3,300 mAh și va fi echipat cu un chipset Snapdragon 855. Chipset-ul i-a mai fost atribuit flagship-ului și în 2019, când se credea că telefonul se va numi Galaxy Fold 2.

Bateria de pe noul telefon pliabil Galaxy este peste capacitatea bateriei telefonului Moto Razr, lansat recent. Razr vine cu o baterie de 2,510 mAh care, după spusele companiei Motorola, funcționează bine cu chipset-ul Snapdragon 710.

Procesorul premium al modelului Galaxy Z Flip ar putea descărca bateria de 3,300 mAh destul de repede. Este chiar mai mică decât bateria de 3,500 mAh pe care o are Galaxy S9 Plus, lansat în 2018.

Este posibil ca Samsung să fi fost nevoit să facă un compromis în ceea ce privește capacitatea bateriei modelului. Asta, pentru a menține un factor de formă subțire. Pentru a reduce descărcarea rapidă a bateriei, Samsung ar putea adăuga modul de economisire a energiei adaptive de pe Galaxy Fold.

Dacă într-adevăr capacitatea bateriei este atât de mică, atunci modul de economisire o să fie extrem de benefic utilizatorilor. Funcția reglează consumul bateriei în funcție de modul de utilizare al fiecăruia.

Au apărut zvonuri și despre displayul telefonului Galaxy Z Flip

Pe lângă zvonurile despre baterie, Weinbach a mai dezvăluit și informații despre display. Acesta spune că telefonul va veni cu o sticlă ultra-subțire și cu un strat de plastic pentru a evita zgârieturile.

Nu este prima oară când auzim zvonuri despre folosirea unei astfel de sticle pe acest model. Acest lucru a mai fost dezvăluit în două rapoarte anterioare. Totuși, stratul de plastic peste sticlă este un detaliu nou.

Protecția pentru sticla ultra-subțire este o veste bună. De asemenea, produc mai puține cute în comparație cu primul val de displayuri de telefoane pliabile.

Weinbach susține că stratul de plastic va servi drept protecție suplimentară pentru display. Dacă se zgârie, numai plasticul va avea de suferit, nu și displayul.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!