More

  Samsung lansează AirDresser pentru împrospătarea hainelor acasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează AirDresser pe piețele din întreaga lume, inclusiv UK și Rusia. Noua inovație de la Samsung folosește aer și aburi puternici pentru a îndepărta praful și germenii, împrospătând și igienienizând hainele în același timp. Acest lucru le oferă o îngrijire delicată și convenabilă.

  Odată ce piesa de îmbrăcăminte este agățată în interiorul lui Air Dresser, utilizatorul poate iniția ciclul, așteptând ca sistemul să își desfășoare cursul. Jet Air și Air Hangers eliberează un aer puternic pentru a elimina praful impregnat în țesătură, cu un zgomot minim, astfel încât poate fi folosit oriunde în casă, inclusiv în dormitor.

  Apoi, JetSteam igienizează hainele pentru a înlătura bacteriile, virușii și alergenii. JetSteam este instrumentul perfect pentru sterilizarea de rutină a hainelor și a altor obiecte de uz casnic, precum lenjeria și jucăriile din material delicat. Această funcție infuzează adânc în țesătură aburi cu temperatură ridicată,

  AirDresser folosește funcția de dezodorizare pentru a reîmprospăta hainele, descompunând particulele care provoacă mirosurile neplăcute cauzate de transpirație, tutun și diverse alimente.

  Tehnologia Self Clean dezumidifică, igienizează și dezodorizează interiorul AirDresser. Astfel, nu mai ai nevoie de detergenți duri pentru curățarea și împrospătarea hainelor. Acesta avertizează utilizatorii ori de câte ori are nevoie de curățare, la fiecare 40 de cicluri.

  Îngrijește-ți garderoba corespunzător

  AirDresser asigură o îngrijire delicată hainelor, crescând durata de viață a acestora. Pentru că hainele vor fi spălate în acest fel mai rar, prevenind astfel deteriorarea țesăturilor. Funcția Heatpump Drying usucă hainele la temperatură scăzută, reducând la minimum deteriorarea provocată de căldură. Cu funcția Wrinkle Care, AirDresser netezește cutele fără să fie nevoie de călcare, folosind o combinație de aburi și aer care relaxează țesăturile.

  AirDresser curăță inclusiv materiale delicate, precum blana, care necesită de obicei servicii profesionale. Ciclul de îngrijire a blănurilor dezumidifică 90% din umiditatea prinsă în blană, mărindu-i volumul cu 78%. Acest lucru ajută la păstrarea formei inițiale și prelungește durata de viață a piesei vestimentare. În AirDresser pot fi curățate articole din blană, inclusiv paltoane și șaluri, păstrându-le textura și culoarea inițială pentru mai mult timp.

  Air Dresser asigură condiții optime chiar și pentru hainele din exterior. Funcția de dezumidificare atrage aerul din cameră și extrage umiditatea din acesta.

  Samsung lansează AirDresser – Economisești timp și bani

  AirDresser ajută utilizatorii să economisească timp și bani, prin integrarea lui în rutina zilnică. Un proces complet de spălare și uscare cu unul sau două articole per ciclu sau apelarea la servicii de curățătorie nu sunt eficiente din punct de vedere timp și costuri implicate. Așadar, să folosești JetSteam pentru igienizarea și dezodorizarea hainelor înseamnă că vei obține una sau mai multe purtări înainte de spălare. Jet Air și Air Hangers îndepărtează rapid praful de pe haine. Astfel încât poți să porți același outfit de mai multe ori fără să îți faci griji pentru eventualele mirosuri.

  Funcția Heatpump Drying reduce timpul de uscare cu o metodă mai eficientă de transfer de căldură.

  Cu funcțiile AI pe care le oferă SmartThings, te poți bucura de o mai bună îngrijire a îmbrăcămintei și de o întreținere mai ușoară. Home Care Wizard identifică problemele și identifică un serviciu de depanare. În timp ce My Closet stochează detalii despre hainele tale și sugerează dacă și când ar trebui să le cureți.

  O viață mai bogată

  AirDresser oferă un cadru elegant, care se integrează perfect în orice locuință. Pe modul silențios, AirDresser poate fi folosit peste noapte fără a deranja somnul și, pentru un plus de confort, dispune de containere de apă portabile pentru abur în partea de jos, deci nu necesită alimentare cu apă sau sistem de drenare. Acest lucru înseamnă de asemenea că unitatea poate fi instalată cu ușurință oriunde consideră utilizatorul că se potrivește mai bine. AirDresser permite utilizatorilor să-și împrospăteze hainele în fiecare zi în confortul propriei case.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.