More

  Actualizarea căștilor AirPods Pro afectează calitatea anulării zgomotului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deseori, Apple lansează actualizări de software în backgroud pentru căștile wireless, precum AirPods și AirPods Pro. De data aceasta, actualizarea căștilor AirPods Pro aduce o modificare semnificativă a calității sunetului și a anulării zgomotului.

  Este actualizarea căștilor AirPods Pro ceea ce trebuie?

  Deși modificările duc la remedirea erorilor minore ale căștilor, noua actualizare este diferită față de celelate. În urma constatărilor utilizatorilor de pe Reddit și de pe alte site-uri, RTINGS a decis să retesteze AirPods Pro. Asta după actualizarea la firmware-ul 2C54.

  Testarea a dezvăluit ce schimbări, atât bune, cât și rele, au fost aduse căștilor.

  Una dintre cele mai bune îmbunătățiri, potrivit testării RTINGS, a fost adusă consecvenței răspunsului la frecvență. După cum descrie RTINGS, există “variații ale răspunsului la frecvență datorită poziției lor pe cap.”

  Înainte de acest firmware, RTINGS descria această consistență ca fiind “bună.”  Dar acum actualizarea a adus modificări “semnificativ mai bune.”

  O altă îmbunătățire a fost adusă la capitolul bass. RTINGS avea și înainte o părere bună despre precizia bass-ului din căști. Însă, actualizarea 2C54 aduce o “îmbunătățire destul de semnificativă” bass-ului. Pe un alt site, RTINGS spune că update-ul include și reduceri ale preciziilor medii  și mici.

  Care este problema cu noul update

  Problema update-ului, după cum spun utilizatorii, afectează anularea zgomotului. RTINGS spune că actualizarea la 2C54 aduce o “scădere destul de mare a performanței de anulare,” afectând în special bass-ul.

  După actualizarea la Firmware 2C54, am testat căștile, iar rezultatele noastre au arătat o scădere semnificativă a performanței de anulare, în primul rând la capitolul bass. Acest lucru înseamnă că, dacă funcția ANC este pornit, căștile nu vor face o treabă la fel de bună pentru a bloca zgomotele motoarelor avioanelor sau a autobuzelor, cum o făceau înainte de această actualizare. Revizuirea reflectă aceste schimbări.” scrie RTINGS.

  Chiar dacă Apple nu a recunoscut aceste reclamații venite din partea utilizatorilor, a retras actualizarea căștilor. Asta înseamnă că utilizatorii nu-și vor mai putea actualiza căștile la acest firmware, dacă nu au făcut-o până acum. Din păcate, Apple nu poate face nimic pentru cei care au făcut deja actualizarea.

  Firmware 2C54 a fost lansat inițial pe 16 decembrie și a fost retras la scurt timp după aceea. Actualizările pentru AirPods și AirPods Pro sunt adesea lansate și instalate în fundal. Asta înseamnă că mulți utilizatori nu-și dau seama când căștile lor își fac update.

  Dacă vrei să verifici ce versiune ai pe AirPods Pro, poți face asta din Setări > General > Despre iPhone > fila AirPods Pro, atunci când acestea sunt conectate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.