More

  Vânzările de iPhone-uri de la Apple au atins un nou record

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vânzările de iPhone-uri de la Apple au atins un nou record. Apple anunță că vânzările din ultimul trimestru au fost peste așteptări și datorită vânzărilor iPhone.

  Producția iPhone ar putea fi afectată în perioada următoare din cauza Coronavirus din China. Însă, compania nu prea pare să fie îngrijorată, precizând că acest aspect nu va avea un impact major asupra profitului.

  ”Suntem încântați să anunțăm cele mai mari venituri înregistrate vreodată de Apple într-un trimestru. Totul datorită cererii mari de iPhone 11 și iPhone 11 Pro și recordurilor pentru Servicii și Wearables.”, precizează Tim Cook într-un comunicat.

  ”În timpul vacanței, vânzările de dispozitive au crescut pe toate segmentele geografice și au ajuns la peste 1.5 miliarde. Vedem asta drept o dovadă puternică de mulțumire, angajament și loialitate din partea clienților noștri și un motor important al creșterii noastre peste tot în lume.”

  Vânzările de iPhone-uri de la Apple au adus peste jumătate din încasări

  Veniturile înregistrate de Apple în ultimul trimestru au atins un record de 89 miliarde de dolari. Numai din iPhone-uri, Apple a încasat 55.96 miliarde de dolari, în comparație cu 51.98 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului trecut.

  Apple prevede creșteri și mai mari pentru viitorul trimestru, între 63 miliarde de dolari și 67 miliarde de dolari.

  Raportul financiar nu vorbește despre cum au mers vânzările Apple TV+. Însă, compania precizează că Serviciile au adus vânzări de 12.7 miliarde de dolari în ultimul trimestru.

  CFO-ul Apple, Luca Maestri a dezvăluit că 25 de miliarde de dolari au fost returnați acționarilor în primul trimestru din 2020.Consiliul de administrație al companiei a declarat dividende în numerar de 0,77 dolari americani pe acțiune din acțiunile comune ale Apple.

  Tu ce model de iPhone nou ai achiziționat în ultimul trimestru. Ești mulțumit de terminal? Dacă da, de ce îl recomanzi și celorlalți utilizatori? Dacă nu, ce te nemulțumește la acesta? Lasă în comentarii părerea ta pentru a ajuta și alți utilizatori să aleagă ce e mai bun pentru ei.

  Foto: Steve Smith/Cult of Mac

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.