More

  Apple bate Samsung în trimestrul 4, dar e pe locul 3 în lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple bate Samsung în trimestrul 4 din 2019 la vânzările de smartphone-uri. În schimb, ocupă a 3-a poziție în lume, după ce Huawei a ocupat locul 2 pe durata întreg anului.

  Strategy Analytics estimează că Apple a livrat 70.7 milioane de iPhone-uri în T4 din 2019. În vreme ce, Samsung a livrat doar 68.8 milioane în același trimestru. În urmă cu un an de zile, situația strătea invers, cu vânzările Samsung peste ale Apple.

  Agențiile de monitorizare a pieței de smartphone-uri spun că livrările de telefoane pentru T4 au fost plate. A fost totul despre compania care a reușit să prindă cea mai mare felie.

  Apple bate Samsung în trimestrul 4, dar nu face față Huawei în 2019

  Privind 2019 în ansamblu comparat cu 2018, cota de piață Apple a scăzut de la 14.4% la 14%. În timp ce, cota de piață Huawei a crescut cu 17%, lucru ce a dus compania din Cupertino pe locul trei. Samsung a rămâs locul întâi în topul producătorilor cu o creștere indulgentă de 20.9%.

  Canalys, altă agenție de monitorizare este de acord că Apple a fost înaintea Samsung într-un trimestru din 2019. Însă, crede și că Apple a câștigat, de fapt, cursa pentru T4 și cu un an în urmă.

  Couterpoint Research nu a împărtășit cifre pentru T4. În schimb, precizează că Huawei a depășit Apple pe durata întreg anului 2019.

  Soarta Huawei este încă neclară, date fiind problemele gigantului de tehnologie chinez. În continuare, Samsung rămâne detașat locul 1. Rămâne de văzut ce se mai schimbă în 2020 pe piața de smartphone-uri și dacă Huawei își va menține poziția în lume.

  Ce părere ai despre cum arată peisajul de telefonie mobilă în ultima perioadă? Care sunt preferințele tale în materie de tehnologie mobilă? Ai început să iei deja în calcul telefoane cu suport 5G? Folosești un flagship sau preferi un telefon din gama mid-range a unui anume producător? Scrie-ne părerea ta în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.