More

  Companiile de tehnologie donează pentru lupta împotriva Coronavirus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Peste 6000 de persoane sunt infectate cu Coronavirus în China. În timp ce 132 deja au decedat în urma complicațiilor create de virus. În total, după ultimele raportări, ar fi peste 9200 de cazuri suspectate că au virusul Corona. Miliardari și multinaționale din China, SUA și restul lumii iau măsuri. Bill Gates și Jack Ma sunt printre cei care donează pentru a ajuta la lupta împotriva Coronavirus. Dar, și companiile de tehnologie donează.

  Miliardari și corporații donează pentru lupta împotriva virusului Corona

  Fundația Bill și Melinda Gates a anunțat duminică faptul că va dona către China și Africa 10 milioane de dolari. De asemenea, va adăuga alte 5 milioane de dolari pentru cooperare internațională, tratament și dezvoltarea unui vaccin.

  Fondatorul Alibaba, Jack Ma, al doilea cel mai bogat om din China, a spus că donează 14 milioane de dolari. Asta prin intermediul Fundației sale, Jack Ma. Alibaba a anunțat duminică faptul că va pregăti un fond de 144 milioane de dolari pentru a ajuta spitalele din Wuhan cu ceea ce este necesar.

  Companiile de tehnologie donează și ele

  Pentru a lupta împotriva Coronavirus, multe alte companii de tehnologie au spus că vor face donații. Printre acestea se numără Baidu, Tencent, Huawei și ByteDance.

  Compania din spatele TikTok a spus că va dona 115 milioane de dolari pentru cercetare, să fie găsit un tratament. Huawei, pe de altă parte, a contribuit la construcția Huoshenshan Hospital care este ridicat zilele acestea în Wuhan.

  Inclusiv Microsoft, Dell, L’Oreal și Apple donează pentru lupta împotriva Coronavirus.

  ”Apple va dona pentru cei care se află pe teren pentru a ajuta la sprijinirea celor afectați.”

  Virusul va fi combătut prin donații și de la Starbucks, McDonald’s și IKEA.

  Există donatori și din industria modei

  Vorbim despre miliardarul francez Bernard Arnauld și firma de lux KEring, fondată de Francois Pinault. Aceștia vor dona 2.3 milioane de dolari, respectiv un milion de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.