More

  Huawei nu mai vrea aplicații Google, punct!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei nu mai vrea aplicații Google. Un reprezentant al companiei este citat spunând că producătorul chinez nu va mai folosi versiuni ale licențelor Android cu suport pentru aplicațiile Google. Asta chiar dacă Statele Unite ridică interdicția. Informația vine de la WinFuture.

  Fred Wangfei, un reprezentat de PR pentru Austria a făcut această precizare la o conferință de presă în Viena. WinFuture nu citează întreg contextul în care Wangfei a făcut această afirmație.

  ”Huawei tocmai a spus că nu se va mai întoarce la a folosi oficial Android cu servicii Google pe dispozitivele lor.”, transmit pe Twitter Andreas Proschofsky și Roland Quandt.

  Huawei nu mai vrea aplicații Google, potrivit PR-ului companiei din Austria

  Ce spune Huawei Global, rămâne de văzut. Android Authority a contactat compania pentru mai multe explicații. Pentru moment, compania nu a revenit cu un răspuns. Chiar dacă Huawei anunță vânzări mari ale fispozitivelor, fără aplicațiile Google, majoritatea consumatorilor din vest nu vor mai cumpăra telefoanele.

  Ce spun Andreas Proschofsky și Roland Quandt:

  Andreas Proschofsky a întrebat de mai multe ori dacă a înțeles bine ce spune PR-ul. El spune că nu are cum să fi înțeles altceva. În egală măsură, s-ar părea că Fred Wangfei ar fi bătut în retragere când i-au fost cerute mai multe explicații.

  Huawei P40 este așteptat să fie lansat fără aplicații Google. Să spunem că Huawei are într-adevăr intenția să nu mai folosească niciodată aplicațiile pe telefoanele sale. Asta chiar dacă se ridică interdicția. În acest caz, ar putea fi pusă serios în dificultate poziția companiei ca fiind al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial.

  Subiectul este în curs de actualizare. Vom reveni cu un update pe măsură ce apar mai multe detalii cu privire la afirmațiile reprezentantului de comunicare al Huawei. Declarația acestuia poate fi contrazisă de superiorii lui, așa că să nu tragem concluzii pripite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.