More

  IKEA lansează FREKVENS pentru petrecăreții spontani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  IKEA lansează FREKVENS, o colecție în ediție limitată dedicată prezenței sunetului în fiecare cameră din locuința ta. Muzica este una dintre cele mai puternice forțe culturale care unește membrii unei societăți și cea care a inspirat IKEA să lanseze această colecție.

  Gama de produse a fost dezvoltată cu ajutorul designerilor, inginerilor și programatorilor de la Teenage Engineering, companie care își are sediul la Stockholm.

  Colecția cuprinde produse care te ajută să organizezi cu ușurință o petrecere în propria locuință sau oriunde te poartă muzica. În centrul colecției FREKVENS petrecăreții vor descoperi un sistem muzical portabil, însoțit de LED-uri și spoturi.

  Însă colecția include și alte câteva elemente esențiale, cum ar fi huse de pernă impermeabile sau tacâmuri modulare, stivuibile, perfecte pentru gustările din timpul petrecerilor. Prețurile produselor variază de la 14,9 lei pentru husa de pernă. De la 34,9 lei va fi pentru obiecte precum căni și sacoșe textile și ajung până la 599 lei pentru boxa cu subwoofer.

  IKEA lansează FREKVENS

  IKEA lansează FREKVENS: Colecția explorează universul sunetului și al muzicii

  FREKVENS marchează începutul unei noi călătorii pentru IKEA. Deși într-o zonă încă neexplorată pentru companie, lansarea colecției este, totodată, și un pas natural înainte, întrucât FREKVENS a câștigat deja premiul Red Dot pentru design de produs.

  Sunetul este un impuls al stării de spirit, dar și al atmosferei. Acesta joacă un rol crucial în ceea ce privește îmbunătățirea vieții de acasă. Iar asta este exact ceea ce implică misiunea IKEA.

  „Suntem încântați să prezentăm FREKVENS oamenilor de pretutindeni. Această colecție reprezintă o noutate pentru brandul IKEA. Întrucât gravitează în jurul sunetului și include tehnologia tip Bluetooth.

  Specificul modular al produselor permite oamenilor să își creeze propria configurație pentru o petrecere pe cinste, oriunde în casa lor. Iar bonusul acestei colecții ludice constă în toate celelalte obiecte de care ai nevoie pentru a da startul distracției.” spune Michael Nikolic, Lider de Design Creativ la IKEA Suedia.

  FREKVENS va fi disponibilă în magazinele IKEA, dar și online pentru o perioadă limitată, de la începutul lunii februarie.

  IKEA FREKVENS

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.