Oppo pregătește un smartwatch la fel ca Apple Watch

Mădălina Gănescu
- 31.01.2020, 19:17 în Smartwatch
10

SHARES
Oppo pregătește un smartwatch

Oppo pregătește un smartwatch la fel ca Apple Watch. Vicepreședintele Oppo, Brian Shen a publicat pe Weibo prima imagine a ceea ce pare a fii viitorul smartwatch pe care compania îl lansează. După cum afirmă internauții, pare să fie ”încă o clonă a Apple Watch”.

Desigur, ceasul inteligent al producătorului chinez nu seamănă în totalitate cu cel al producătorului din Cupertino. Există deosebiri, dar mai ales asemănări. Smartwatch-ul Oppo are două butoane plate pe marginea din dreapta a ecranului. În timp ce, Apple Watch știm că are acel buton rotund care l-a consacrat.

Shen mai spune că, de fapt, noul ceas de la Oppo este curbat pe laterale, spre deosebire de Apple Watch Seria 5. De asemenea, se pare că pe unul din butoane va exista și lumină de notificare verde. În timp ce, între butoanele laterale se întrevede un orificiu care ar putea fi dedicat microfonului.

Oppo pregătește un smartwatch, dar Brian Shen nu oferă detalii cu privire la produs

Pe de altă parte, a confirmat că acesta va fi lansat în primul trimestru din 2020. Am putea să ne așteptăm la o lansare la Mobile World Congress 2020. Dacă asta se va întâmpla, fiți siguri că vă ținem la curent de la fața locului.

La urma urmei, nu ar fi primul ceas inteligent inspirat din designul Apple Watch. De curând, și Xiaomi a lansat Mi Watch și Amazfit GTS, care împrumută multe elemente de la produsul gigantului american. La urma urmei, important este ce cred utilizatorii. Dacă ei sunt mulțumiți de noile lansări, e tot ce contează. Ce mai contează care pe care copiază.

Voi ce părere aveți despre ceasul pe care se pregătește Oppo să îl lanseze? Dacă nu ați aflat încă, Oppo vine în România, iar cât de curând vom putea testa cât mai multe dintre produsele producătorului. Așa că, dacă vă interesează ceva în mod deosebit, ne puteți scrie în comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!