More

  Google Photos ți-a pus în pericol videoclipurile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mulți dintre noi folosim Google Photos pentru a face back-up la fotografiile sau videoclipurile realizate cu telefonul. Asta pentru că, niciun telefon nu oferă suport nelimitat pentru stocarea documentelor, iar nimeni nu se îndură să șteargă amintiri. Din păcate, în noiembrie 2019, Google Photos ți-a pus în pericol videoclipurile.

  Un bug la serviciul de export date de la Google a afectat videoclipurile pe care unii utilizatori le aveau salvate în Photos. Potrivit utilizatorului Twitter, Jon Oberheide, Google a trimis un email pentru a-i aduce la cunoștință problema. În perioada 21 – 25 noiembrie, un bug ar fi afectat serviciul de export date de la Google.

  Google Photos ți-a pus în pericol videoclipurile – Ce are de spus despre asta

  ”Bună,
  Îți scriem pentru a te informa cu privire la o problemă tehnică ce a afectat serviciul de ”Download your data” pentru Google Photos în perioada 21 – 2 noiembrie 2019, când a fost rezolvat.

  În perioada 21 – 25 noiembrie 2019 întregistrările noastre arată că ai solicitat ”Download your data” de la Google, ce a inclus conținutul Google Photos.

  Din păcate, în această perioadă, unele videoclipuri din Google Photos au fost exportate necorespunzător către arhivele unor utilizatori care nu au legătură cu tine. Unul sau mai multe videoclipuri din contul tău Google Photos au fost afectate de această problemă.

  Dacă descărcaidatele tale, acestea ar fi putut fi incomplete și ar fi putut conține videoclipuri care nu îți aparțin. Problema a fost identificată și rezolvată. Îți recomandăm să realizezi un alt export al conținutului și să îl îl ștergi pe cel anterior.

  Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate.”, se arată în email-ul transmis de Google utilizatorului Jon Oberheide.

  Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca datele tale să ajungă la un străin


  Mai ales dacă vorbim despre documente, fotografii sau videoclipuri personale, care nu vrei să fie văzute niciodată de nimeni.

  Google nu are nicio scuză pentru problema ce a avut loc, chiar dacă doar 0.01% dintre utilizatorii Google Photos au fost afectați. Cu datele personale nu te joci, sub nicio formă. În mod normal, autoritatea pentru protecția datelor din țara din care este Jon ar trebui să se autosesizeze și să ia măsurile corespunzătoare pentru ca asta să nu se mai întâmple niciodată.

  Același lucru se aplică inclusiv în cazul Xiaomi care afișa imagini de pe alte dispozitive pe ecranul hub-ului Google Home.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.