More

  Orange My Heartbeats transformă bătăile inimii în bonus de date

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange My Heartbeats revine și te ajută să-ți arăți aprecierea față de cei dragi. În perioada 4 februarie – 16 martie clienţii Orange pot trimite celor dragi sunetul inimii lor prin intermediul My Heartbeats. Găsiți mai multe detalii în cadrul  secţiunii dedicate din aplicația My Orange.

  Orange My Heartbeats împarte iubire în date mobile

  My Heartbeats măsoară bătăile inimii şi le transformă în bonus de date. Mai exact, primești 100MB pentru fiecare bătaie a inimii. Atât clienţii care trimit bătăile inimii, cât şi cei care le primesc, sunt recompensaţi cu până la 200 GB de internet cadou.

  În plus, în funcţie de vechimea în reţea, clienţii Orange cu abonamente mobile vor fi recompensaţi cu un bonus de până la 200 de euro. Dar și cu câte 10 euro pentru fiecare an petrecut în reţea, ce pot fi folosiţi pentru achiziţia de telefoane, accesorii si alte dispozitive.

  Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore de la trimiterea și primirea bătăilor de inimă. La alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.

  Traficul de internet este național, se consumă înaintea traficului inclus în abonament sau opțiunea PrePay și are valabilitate o lună de facturare plus prorată, în cazul abonaților. Sau 30 de zile, în cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabilește de la ultima alocare în cazul bonusurilor multiple.

  Poate utiliza aplicația orice persoană fizică, abonat Orange sau utilizator de cartelă activă Orange PrePay. Fiecare poate trimite bătăile inimii folosind aplicația My Orange de pe un smartphone pentru a primi un bonus de date.

  Bătăile inimii se pot trimite și dacă nu ești client Orange, prin aplicația My Orange, dar nu vei primi bonusul de date.

  Cu pachetele Orange Love, clienţii beneficiază de internet prin fibră şi televiziune digitală de la 8 euro/lună. Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe: orange.ro/myheartbeats.

  Cum ți se pare inițiativa Orange de a trimite apreciere celor dragi?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.