More

  Samsung ia măsuri de precauție împotriva coronavirus la Unpacked 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din cauza virusului Corona, tot mai multe companii au anunțat că se retrag de la Mobile World Congress 2020. Însă, nu este cazul și pentru Samsung. Gigantul sud-coreean va fi prezent și la MWC și va susține inclusiv evenimentul Unpacked 2020 în mai puțin de o oră. Samsung ia măsuri de precauție în ceea ce privește noul virus care se răspândește în afara Chinei.

  Samsung ia măsuri de precauție pentru a proteja sănătatea participanților la Unpacked

  Compania confirmă faptul că evenimentul se va desfășura fără nicio schimbare în program, dar cu măsuri de precauție adăugate. Într-un e-mail trimis duminică participanților, Samsung a adăugat o atenționare cu privire la epidemia de coronavirus.

  Compania spune că: „prioritatea noastră este sănătatea și siguranța participanților la evenimentul nostru.” Existând monitorizare permanentă la eveniment, Samsung va „continua Unpacked conform planului, cu măsuri de precauție suplimentare.”

  Stațiile pentru dezinfectarea mâinilor vor fi disponibile în întreg spațiul, camerele cu termoviziune vor fi amplasate la fiecare intrare, iar măștile vor fi disponibile la cerere. Pentru a proteja sănătatea și bunăstarea participanților, fiecare persoană care prezintă simptome respiratorii neobișnuite sau extreme va fi rugată să se consulte cu personalul medical aflați la fața locului,” declară Samsung.

  Compania le reamintește participanților de restricțiile guvernului SUA

  Samsung ține să precizeze restricțiile impuse de guvernul SUA. Participanții care au vizitat China în ultimele 2 săptămâni, nu pot intra în Statele Unite ale Americii. Compania urmează recomandările venite din partea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

  În ultimul rând, vă reamintim că guvernul SUA restricționează intrarea în țară a cetățenilor de altă naționalitate, care au vizitat China în ultimele 14 zile. Astfel încât călătoria relevantă ar trebui planificată conform regulilor. Vă rugăm să rețineți faptul că CDC recomandă celor care au simptopme de coronavirus să evite contactul cu cei din jur. Nu este recomandată călătoria, dacă sunteți bolnavi. Pentru cei care nu pot participa fizic la Unpacked, vă invităm să vă alăturați evenimentului prin intermediul transmisiei live.

  De la începutul epidemiei a fost recomandată spălarea frecventă a mâinilor. Camerele cu termoviziune care se găsesc în aeroporturi au ca scop depistarea participanților cu temperaturi ridicate. De asemenea, măștile vor fi disponibile, Samsung obținând o cantitate suficientă.

  Faptul că există și personal medical pentru participanți este un alt semn că Samsung depune eforturi pentru bunăstarea tuturor pe parcursul evenimentului. Să sperăm că seria Samsung Galaxy S20 și telefonul Galaxy Z Flip vor avea parte de o lansare fără incidente.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.