More

  Samsung Galaxy Z Flip se vinde ca pâinea caldă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum era de așteptat, Samsung Galaxy Z Flip se vinde ca pâinea caldă. Versiunea liberă de rețea (decodată) a telefonului pliabil deja nu mai este pe stoc pe site-ul oficial Samsung din America. Cum de altfel, acesta nu mai este disponibil nici pe Best Buy.

  Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte repede peste tot în lume

  Nu numai în America s-a vândut atât de bine terminalul. Între timp, același lucru se întâmplă și pe piața din Coreea de Sud. Korea Herald informează că telefoanele Galaxy Z Flip disponibile prin intermediul operatorului local LG U Plus au fost vândute  integral în primele 30 de minute de la punerea în vânzare.

  În prima săptămână de la lansare se așteaptă să fie vândute 20.000 de dispozitive. De 10 ori mai multe telefoane decât au fost vândute din seria Galaxy Fold.” scrie publicația.

  În America, singurul mod prin care clienții mai pot obține un telefon este prin operatorii parteneri Samsung, AT&T sau Sprint. Comenzile lansate de pe site-ul Samsung vor fi expediate până pe 18 februarie.

  De ce se vinde telefonul atât de bine

  Două dintre motive ar putea fi designul îmbunătățit și prețul mai scăzut față de Galaxy Fold. Comparativ cu Galaxy Fold, primul telefon pliabil de la Samsung, care are un preț de 1.844 euro, Z Flip vine la prețul de 1.271 euro. De asemenea, este mai ușor de utilizat și transportat în buzunare și genți față de primul model pliabil al producătorului chinez.

  În ceea ce privește disponibilitatea Galaxy Z Flip, este posibil ca Samsung să nu fi lansat suficient de multe terminale. Cunoscutul Max Weinbach spune că există mai mult interes din partea clienților pentru acest model de telefon pliabil cu clapetă decât pentru Fold.

  Terminalul pliabil va mai putea fi cumpărat atunci când Samsung va reînnoi stocul de dispozitive. Însă, utilizatorii trebuie să fie foarte vigilenți, deoarece și următorul stoc s-ar putea vinde la fel de repede.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.