More

  Stranger Things 4 teaser lansat de Netflix

  Stranger Things 4 teaser a fost lansat pe Netflix, care dezvăluie și reapariția surpriză a unui personaj favorit.

  Stranger Things 4 teaser lansat de Netflix prezintă 2 aspecte importante

  Acesta nu arată prea multe detalii despre acțiunea viitorului sezon. Însă producătorii s-au ținut de promisiune și vor extinde lumea serialului dincolo de orașul Hawkins, Indiana. În trailer sunt arătați un grup de muncitori care construiesc o cale ferată undeva în Rusia.

  Marea surpriză a noului sezon vine de-abia la sfârșitul clipului. Mulți fani și-au dat seama încă din secvențele postcredit al ultimului episod din sezonul 3 că șeful Jim Hopper ar reveni. Asta în ciuda faptului că acesta ar fi dispărut într-un portal extradimensional.

  Cel mai probabil, faptul că Hopper a supraviețuit ar avea legătură cu cea mai recentă legătură supranaturală din Upside Down, dat fiind faptul că rușii au fost arătați ca având un monstru Demogorgon în captivitate.

  Despre ce e vorba în Stranger Things

  Acțiunea primului sezon se petrece în orașul fictiv Hawkins din Indiana, în noiembrie 1983. Acțiunea este centrată pe ancheta privind dispariția unui băiat, Will Byers, pe fondul evenimentelor supranaturale din oraș. Apariția unei fete, Eleven, cu abilități psihokinetice îi va ajuta pe prietenii băiatului dispărut la căutarea lui.

  Al doilea sezon are loc un an mai târziu și se axează pe încercările personajelor de a reveni la normal. Asta în urma activităților supranaturale din orașul Hawkins. Ultimul sezon apărut este stabilit în iulie 1985 și se concentrează pe personajele care se dezvoltă în mijlocul unei noi amenințări ce apare perioada Zilei Independenței.

  Serialul are un rating de 97% pe Rotten Tomatoes și nota 8.8 pe IMDb. Stranger Things are 4 nominalizări la Globurile de Aur. Acesta a primit critici majoritar pozitive, iar ultimul sezon a fost vizionat de peste 40,7 de milioane de conturi la nivel mondial. Conform top-ului Collider, serialul s-a clasat pe locul 4 într-un clasament al serialelor Netflix în anul 2019.

  Nu există o dată pentru noul sezon, însă Netflix deja a început campania de marketing. Asta înseamnă că nu ar trebui să mai așteptăm prea mult timp până apare sezonul 4.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here