More

  Huawei solicită SUA publicarea probelor împotriva sa

  Departamentul de Justiție al Americii a depus un nou rechizitoriu împotriva gigantului tehnologic Huawei, aducând acuzații grave la adresa companiei. Însă, Huawei solicită SUA publicarea probelor pe care le-a strâns împotriva sa.

  Despre ce e vorba în noul rechizitoriu și de ce Huawei solicită SUA publicarea probelor

  Departamentul de Justiție acuză compania de infracțiuni grave, precum înșelătorie, furt și obstrucție. Însă, potrivit Huawei, rechizitoriul nu oferă multe dovezi care să susțină noile acuzații. Din acest motiv, compania cere ca SUA să facă publice toate dovezile. Huawei susține că nu are nicio legătură cu infracțiunile.

  Spunem doar: Nu le ascundeți, nu fiți timizi. Publicați-le, lăsați lumea să vadă,” a declarat John Suffolk, șeful securității cibernetice de la Huawei. Suffolk face referire la dovezile legate de afirmațiile potrivit cărora compania are acces neautorizat pentru a spiona comunicațiile din rețea efectuate de alte țări.

  Mai mult, Suffolk se mai referă și la afirmațiile Departamentului de Justiție conform cărora Huawei fură secretele comerciale ale companiilor concurente pentru a-și consolida propriul brand. Suffolk subliniază că dacă ar fi făcut acest lucru, și concurența ar fi crescut la fel de mult ca Huawei.

  Suffolk este încrezător în clienții Huawei

  Șeful securității cibernetice mai spune că încrederea clienților companiei oferă un indice a părerii acestora despre afirmațiile aduse de Departamentul de Justiție al SUA. Mai mult, încrederea acestora se reflectă în rezultatele companiei din ultimii 30 de ani.

  Înainte ca Huawei să fie interzis, diviza de smartphone-uri a companiei a fost cât pe ce să depășească Samsung și să devină cel mai mare producător de telefoane din lume. Chiar și în acest moment, compania se clasează pe locul 2, mai presus chiar și decât Apple.

  Însă, din cauza interdicției și a rechizitoriilor americane, este greu de crezut că Huawei își va mai păstra locul în clasament și imaginea pe care și-a construit-o în ultimii ani.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here