More

  Huawei lansează serviciile mobile proprii la scară largă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei se află în relații tensionate cu SUA. Din acest motiv, Huawei lansează serviciile mobile proprii, numite Huawei Mobile Services (HMS), ca alternativă la Google Mobile Services.

  Huawei își lansează serviciile mobile proprii pe 24 februarie

  Noua suită mobilă își va avea debutul global în cadrul evenimentului de lansare Huawei și Honor la Barcelona, pe 24 februarie. Publicațiile chineze raportează că Huawei își va dezvălui ediția europeană a seriei Honor View 30 la acest eveniment. Honor View 30 și View 30 Pro au fost lansate în China încă din noiembrie. Mai mult, variantele europene ale telefoanelor vor fi primele care vor avea parte de HMS.

  Serviciile mobile proprii de la Huawei au fost în curs de dezvoltare de ceva timp. Acestea au fost lansate în China încă din decembrie, dar au fost disponibile doar în versiune beta. De asemenea, au fost lansate odată cu Mate 30 Pro în Spania și Indonezia. Însă, în afară de versiunea limitată de Mate 30 Pro, disponibilitatea telefoanelor cu HMS în afara Chinei a fost limitată.

  Așadar, lansarea telefonului Honor marchează un pas important pentru serviciile de la Huawei. Suita mobilă include servicii precum Huawei ID, Huawei App Gallery, Huawei Themes, cloud mobil și multe altele. Mai mult, este posibil ca Huawei să mai lanseze și aplicații esențiale precum navigare, plăți, jocuri și mesagerie care să le înlocuiască pe cele de la Google.

  Lansarea serviciilor este necesară pentru vitalitatea gigantului chinez

  Compania avea nevoie de propriile servicii mai mult ca niciodată. Huawei se confruntă cu noi acuzații de înșelătorie din partea guvernului american. Mai mult, SUA a redus extensia licenței Huawei de a face afaceri cu companiile americane de la 90 de zile la 45 de zile.

  Dacă relațiile dintre SUA și Huawei se înrăutățesc în următoarea perioadă, este posibil ca gigantul chinez să nu mai obțină o altă extensie a licenței. Ceea ce poate duce la sfârșitul complet al suportului serviciilor mobile de la Google. Pentru moment, Huawei și-a prezentat propria alternativă a serviciilor Google.

  Un director al companiei a afirmat că Huawei nu se va mai baza pe serviciile de la Google. Asta chiar dacă guvernul SUA renunță la interdicție. Deși producătorul chinez a afirmat că un „ecosistem Android deschis” este încă o opțiune, lansarea serviciilor proprii este necesară pentru a-și menține prezența la nivel global.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.