More

  Samsung anunță o actualizare pentru focalizarea S20 Ultra

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S20 Ultra este unul dintre cele mai ambițioase smartphone-uri când vine vorba de fotografiere. Însă, în urma unor recenzii, utilizatorii au întâmpinat probleme legate de focalizarea camerei. În acest sens, Samsung anunță o actualizare dedicată acestei probleme.

  Samsung anunță o actualizare pentru focalizare

  S20 Ultra vine cu o cameră de 108MP și un obiectiv periscopic de 48MP despre care Samsung spune că poate fi folosit pentru zoom de până la 100x. Acesta are, de asemenea, capacitatea de a înregistra video 8K, iar camera frontală este de 40MP.

  Parte dintre primele recenzii ale S20 Ultra au arătat că există câteva nereguli cu privire la focalizare. Potrivit publicațiilor PC Mag și Input, sistemul de focalizare automată durează prea mult până să capteze un subiect sau efectiv nu reușește să facă asta. Din acest motiv, Samsung anunță că va lansa o actualizare care să rezolve această neregulă:

  Lucrăm constant la îmbunătățirea performanței pentru a aduce cea mai bună experiență consumatorilor. Ca parte a acestui efort continuu, lucrăm la o actualizare nouă pentru a îmbunătăți experiența camerei,” scrie Samsung.

  O actualizare a fost deja lansată pentru S20 Ultra

  Samsung a lansat o actualizare pentru cel mai performant telefon din seria S20 de anul acesta. Acesta include o îmbunătățire a securității pentru luna martie și o calitate mai bună a camerei. Actualizarea este lansată momentan doar în Coreea de Sud și urmează să fie disponibilă și pentru celelalte țări.

  Nu este clar dacă Samsung a confirmat că aceasta este actualizarea care va rezolva problema focalizării sau dacă urmează o actualizare nouă. Dar, faptul că producătorul vorbește despre o nouă actualizare sugerează că nu face referire la actualizarea deja lansată.

  Seria Galaxy S20 urmează să fie disponibilă pe piață începând începând cu 6 martie în SUA, iar în Marea Britanie din 13 martie. Aceste date îi oferă celui mai mare producător de smartphone-uri din lume timp să rezolve problemele întâmpinate înainte de lansarea acestora.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here