More

  Animația Connected vorbește despre tehnologie și impactul ei negativ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Animația Connected prezintă tehnologia și impactul ei negativ asupra societății. Filmul combină viața unei familii cu excesul de tehnologie, dar și ce se întâmplă atunci când tehnologia se întoarce împotriva omenirii.

  Animația Connected: Tehnologia e un pericol sau nu pentru familie?

  Inteligența artificială și robotica sunt 2 domenii care se bucură de o dezvoltare generoasă în prezent. Aceste două domenii ridică mari semne de întrebare referitoare la impactul negativ pe care le-ar putea avea asupra societății, împreună cu alte forme de tehnologie.

  Una dintre probleme ar fi timpul petrecut în exces pe diferite dispozitive de tehnologie.

  Prin animație Connected Sony Pictures dorește să transmită un mesaj referitor la aspectele mai puțin plăcute ale tehnologiei. Chiar dacă Connected pare clișeic prin salvarea lumii de către o familie, talentul producătorilor din spatele animației și felul în care dependența de tehnologie este explicată fac ca filmul să fie impresionant.

  Connected spune povestea unei familii care pleacă într-o călătorie spre colegiul la care urmează să învețe fiica cea mare. Călătoria se dovește a fi o aventură emoțională, mai ales pentru tatăl fiicei, care se confruntă cu mutatul fetei lui.

  Deși la început călătoria nu prezintă evenimente semnificative, totul se schimbă când cei doi copii văd anunțul unei linii de roboți autonomi. Tehnologia și roboții autonomi se întorc împotriva omenirii. Familia este prinsă la mijloc, încercând să salveze lumea de pericolul tehnologiei.

  Cine se află în spatele filmului

  Producătorii sunt deja cunoscuți pentru creațiile lor anterioare. Christopher Miller și Philip Lord au lucrat în trecut la The Lego Movie și animația care s-a bucurat de un succes uimitor: Spider-Man: Into the Spider-Verse. Mai mult, filmul este regizat de Michael Rianda, directorul animației Gravity Falls de pe Disney Channel.

  După spusele lui Miller într-un tweet, Connected va fi realizat după tehnologia de animație folosită pentru Into the Spider-Verse și va oferi o „abordare mai sofisticată a tehnologiei, mai complexă decât faptul că telefonul este rău.”

  Vrei să vezi un stil de animație aparte? O poveste hilară, emoționantă? O abordare mai sofisticată asupra tehnologiei, mai complexă decât faptul că telefonul este rău? Sau peripețiile unui pug cu strabism? Găsești toate astea și mai multe în Connected. De la directorul Gravity Falls @michaelrianda și produs de @philiplord și de mine!„, este întreaga postare a producătorului.

  Animația va putea fi vizionată în cinema începând cu 18 septembrie anul acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.