More

  Halo: Combat Evolved Anniversary, disponibil pentru PC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft aduce jocul original Halo pe PC. Halo: Combat Evolved Anniversary este varianta remasterizată a jocului și vine cu o serie de optimizări care sigur o să îți placă.

  Halo: Combat Evolved Anniversary cu suport 4K și alte îmbunătățiri pentru PC

  Titlul de la Microsoft a fost lansat acum 19 ani pentru prima consolă Xbox. Acum, varianta de PC are suport 4K, suport de rate de cadru variabile pentru cele 60 de cadre pe secundă și suport nativ pentru tastatură și mouse.

  Jucătorii pot personaliza, în continuare, super-soldații Spartans în modul multiplayer și se pot bucura de experiența audio clasică a jocului. Alte modificări pentru îmbunătățirea experienței jucătorilor includ chat-ul vocal și optimizarea modului de ghemuire a caracterului.

  Titlul remasterizat face parte din efortul depus de Microsoft pentru a aduce pe PC colecția Halo: Master Chief.

  Halo: Reach este disponibil încă din decembrie 2019, iar restul jocurilor vor urma să apară, în ordine cronologică. Abonații Xbox Game Pass for PC au deja jocul în biblioteca lor.

  Cele 6 jocuri din colecție pot fi achiziționate prin Steam sau Microsoft Store la prețul de 35 de euro. Halo: Combat Evolved Anniversary poate fi cumpărat separat la prețul de 9 euro.

  Cum a fost primit Halo în trecut

  Shooter-ul first-person a avut parte de un succes răsunător. De la lansarea jocului din noiembrie 2001 până în aprilie 2002, titlul s-a vândut în aproximativ un milion de unități.

  Câștigurile din vânzările celui de-al 2-lea joc au ajuns la aproximativ 125 de milioane de euro, numai în ziua lansării acestuia. La acea vreme, jocul a fost declarat cel mai vândut produs media din Statele Unite. Primele două titluri au înregistrat vânzări de 14,8 milioane de unități înaintea de lansarea jocului Halo 3.

  La nivel mondial, cel de-al 3-lea joc a depășit câștiguri din vânzări de 300 de milioane de euro, doar în prima săptămână. Jocul a dus la o mai bună vânzare a consolei Xbox 360. La sfârșitul anului 2007, primele 2 titluri au devenit cele mai vândute jocuri pentru Xbox, în timp ce Halo 3 a fost cel mai bine vândut joc pentru Xbox 360.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.