More

  Apple pregătește lansarea dispozitivelor cu ecran mini-LED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple pregătește lansarea mai multor dispozitive cu display-uri bazate pe tehnologia mini-LED. Asta potrivit analistului recunoscut pentru predicțiile sale în legătură cu produsele Apple, Ming Chi Kuo.

  Apple pregătește lansarea dispozitivelor cu display-uri mini-LED

  Apple lucrează în prezent la 6 produse cu suport mini-LED pentru anul 2020, inclusiv iPad Pro de 12.9 inch, iPad de 10.2 inch și iPad Mini de 7.9 inch, iMac Pro 27 cu dimensiuni de 27 inch în trimestru 4, două modele MacBook Pro de 14.1 inch (actualizat de la 13.3 inch), respectiv 16 inch.” spune Kuo.

  În nota informativă, Kuo scrie că iPad Pro se va lansa în al 4-lea trimestru al anului 2020. Tableta va fi urmată de o versiune reînnoită de iPad Mini. După câțiva ani fără actualizări, iPad Mini a avut parte de îmbunătățiri în luna martie a anului trecut, cu noi chip-uri și suport pentru Apple Pencil. Noul model iPad Mini va avea display mini-LED și va dispune probabil și de procesoare noi.

  Noul iMac Pro 27 ar putea fi un model promițător. iMac Pro 27 vine ca o primă actualizare a dispozitivului, încă de la lansarea lui din decembrie 2017. Nu este cert când va fi lansat noul model.

  MacBook Pro de 16 inch, un dispozitiv așteptat de utilizatori

  Conform predicțiilor analistului, noul model MacBook Pro vine cu dimensiuni de 14.1 inch. Dimensiunea indică schimbările pe care compania dorește să le facă în rândul modelelor MacBook.

  Produsul dispune de un display mini-LED și ar urma să fie vândut împreună cu o versiune actualizată a modelului MacBook Pro de 16 inch. Kuo spune despre aceste modele că sunt așteptate să apară tot în al 4-lea trimestru al acestui an.

  Potrivit aceluiași analist, dispozitivele cu tehnologie mini-LED vor fi incluse în ofertele companiei între anii 2020 – 2021. Mai mult, Kuo spune că Apple integrează această tehnologie în viitoarele produse pentru că oferă mai multe avantaje comparat cu OLED, precum gama largă de culori și funcția de local dimming.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.