More

  Samsung Galaxy S10 și Note10 primesc noi funcții Galaxy S20

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S10 și Note10 primesc noi funcții Galaxy S20. Îmbunătățirile vor fi disponibile printr-o actualizare software viitoare, începând cu luna martie. Utilizatorii vor putea face conținut cu cea mai recentă tehnologie software a camerei Galaxy, utilizând inclusiv modul Single Take.

  În plus, utilizatorii vor avea acces la o varietate de îmbunătățiri software care fac ca întreaga experiență Galaxy să fie și mai plăcută. Să aruncăm o privire asupra modului în care vor funcționa funcțiile lui Galaxy S20 selectate pe Galaxy S10 și Galaxy Note10.

  Samsung Galaxy S10 și Note10: Experiențe avansate de fotografie și înregistrare video

  Această actualizare software aduce din experiențele foto și video ale lui Galaxy S20 pe smartphone-urile Galaxy S10 și Note10. Cu funcția Single Take, veți putea rămâne în prezent, în timp ce surprindeți momentul perfect cu ajutorul tehnologiei AI integrată.

  Single Take folosește întregul sistem de camere foto și tehnologia AI pentru a realiza o serie de fotografii și videoclipuri în mod simultan, recomandând cea mai reușită fotografie.

  Alături de noua funcție Night Mode îmbunătățită pe seria Galaxy S10 și de funcția Night Hyperlapse adăugată atât pe ​​seria Galaxy S10 cât și pe seria Note10, veți putea realiza și mai multe fotografii și videoclipuri uimitoare chiar și la lumină scăzută.

  Despre Custom Filter

  Când ați surprins imaginea perfectă, funcția Custom Filter vă permite să vă creați propriul filtru cu spectrul de culori și stiluri care vă plac dintr-o anumită fotografie preferată, servind drept sursă de inspirație. Astfel, se creează un filtru reutilizabil care poate fi aplicat fotografiilor viitoare realizate.

  Samsung Galaxy S10 și Note10
  Single Take disponibil pe Galaxy S10
  Single Take în Galeria Foto pe Galaxy Note10
  Samsung Galaxy S10 și Note10
  Custome Filter disponibil pe Galaxy S10
  Cum este utilizat Custom Filter pe Galaxy Note10
  Cum este utilizat Custom Filter pe Galaxy Note10

  Pentru cei pasionați de video, Modul Pro pentru înregistrarea video oferă mult mai mult control, permițându-vă să reglați setări precum ISO, viteza obturatorului și nivelul de expunere. De asemenea, puteți să comutați între camerele frontale și cele din spate în timp ce înregistrați videoclipuri.

  Samsung Galaxy S10 și Note10
  Pro Video acum disponibil Galaxy S10
  Înregistrare video cu modul Pro Video pe Galaxy Note10
  Înregistrare video cu modul Pro Video pe Galaxy Note10

  Samsung Galaxy S10 și Note10: Galeria inteligentă

  Această actualizare aduce, de asemenea, o varietate de funcții ale galeriei care vă ajută să vă organizați conținutul. Datorită tehnologiei AI, cu funcția Clean View activată, Galeria grupează automat fotografiile similare ale aceluiași subiect pentru o galerie mai organizată.

  Utilizatorii pot examina cu ușurință fotografiile similare și le pot selecta pe cele preferate pentru a servi drept miniatură a grupului foto. Când vizualizați o fotografie în galerie, puteți mări imaginea și selecta funcția Quick Crop, situată în colțul din stânga sus, pentru a decupa fotografii la dimensiunea dorită.

  Clean View după gruparea imaginilor din galerie pe Galaxy S10
  Clean View după gruparea imaginilor din galerie pe Galaxy S10
  Samsung Galaxy S10 și Note10
  Atingeți pictograma evidențiată pentru a grupa/degrupa imaginile pe Galaxy Note10
  Quick Crop disponibil pe Galaxy S10    
  Quick Crop disponibil pe Galaxy S10    
  Quick Crop disponibil pe Galaxy Note10
  Quick Crop disponibil pe Galaxy Note10

  Samsung Galaxy S10 și Note10: Capabilități ușoare de partajare

  Acum puteți partaja mai mult conținut mult mai rapid. Cu funcția Quick Share, puteți vedea care dintre contactele dvs. sunt în apropiere și puteți partaja fotografii, videoclipuri sau chiar fișiere mari cu mai multe persoane.

  Cu funcția Music Share, puteți extinde conexiunea Bluetooth asociată. De asemenea, nu este necesar să vă deconectați pentru ca un prieten să poată pune muzică pe un difuzor sau un sistem stereo auto.

  Samsung Galaxy S10 și Note10
  Quick Share and Music Share disponibile pe Galaxy Note10
  Quick Share and Music Share disponibile pe Galaxy S10
  Quick Share and Music Share disponibile pe Galaxy S10

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.