More

  Orange lansează Yoxo, un abonament 100% digital

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange lansează Yoxo, un nou tip de abonament digital. Cu ajutorul acestuia poți rezolva totul online, de acasă. În acelaşi timp, ai control asupra resurselor şi a costurilor. Yoxo este mijlocul prin care Orange încurajează şi sprijină clienţii să acţioneze în mod responsabil rămânând acasă, dar conectaţi cu cei apropiaţi.

  Yoxo by Orange 

  Vorbim despre primul abonament exclusiv digital de la Orange, administrat prin intermediul unei aplicaţii mobile dezvoltată pentru Android şi iOS. Acesta îţi permite să realizezi totul online, în deplină siguranţă, din confortul propriei locuinţe.

  De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului – Totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei. Astfel, este eliminată nevoia de a merge fizic într-un magazin.

  Orange lansează Yoxo: Abonament 100% digital oferă clienţilor control şi flexibilitate

  Dar şi posibilitatea de a-şi gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile. Astfel, clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie. Plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie.

  La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi. Acest lucru se întâmplă fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, dacă se doreşte renunţarea la abonament.

  Yoxo este primul abonament Orange fără perioadă minimă contractuală ce le oferă clienţilor posibilitatea de a renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile

  Pentru început, Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil. Acesta include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB până la 140GB.

  Yoxo este un abonament complet configurabil, cu minute, SMS-uri şi date mobile incluse. La acesta, pot fi adăugate în funcţie de nevoile fiecărui client, opţiuni cu extra date mobile sau roaming SEE. Clienţii Yoxo pot opta inclusiv pentru opţiunea cu 100 de minute internaţionale. Pot astfel păstra legătura cu cei dragi efectuând apeluri din România către numere de mobil și fix din zona UE.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.