More

  Orange și Samsung ajută personalul medical din prima linie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tot personalul medical cât şi cel auxiliar (asistente, infirmiere, etc), clienţi Orange, care îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice din prima linie destinate tratării pacienţilor afectaţi de noul coronavirus vor beneficia gratuit de internet nelimitat pe o perioadă de două luni. Acest beneficiu se acordă tuturor solicitărilor primite până în data de 31 mai 2020. Procedura de aplicare poate fi găsită pe pagina dedicată campaniei. Trebuie să recunosc că am fost plăcut suprinsă de gestul Orange și Samsung. Așteptam de ceva vreme această decizie și mă bucur că a fost luată.

  Orange și Samsung ajută personalul medical

  Orange și Samsung România direcționează 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 şi SIM-uri cu resurse de voce şi internet nelimitat valabile pe o perioada de 6 luni către 55 de spitale publice de pe întreg teritoriul României.

  Astfel, personalul medical îşi va putea desfăşura mai eficient activitatea. Cum de altfel, va putea comunica mai uşor cu pacienţii aflaţi la distanţă sau cu alte cadre medicale.

  Orange România și Fundaţia Orange continuă să sprijine comunităţile şi societatea românească. Fundația Orange se implică în lupta împotriva noului coronavirus. Aceasta alocă suma de 400.000 EUR către Crucea Roșie Română. Banii vor fi folosiți pentru dotarea secțiilor de ATI. Aici este nevoie de aparate de ventilație artificială pentru spitale publice din țară, dar şi de echipamente de protecţie.

  Educatia rămâne şi ea indispensabilă

  Prin platforma Digitaliada, Fundația Orange susține continuitatea procesului educațional și comunicarea dintre profesori, elevi și părinți încă de la suspendarea cursurilor. Cu peste 10.000 de conturi noi, adăugate în mai puțin de două săptămâni, secțiunea Învățare și testare online s-a dovedit  un instrument foarte util, alături de cele peste 2000 de resurse educaționale, disponibile gratuit pe www.digitaliada.ro. În plus, pe durata stării de urgentă, toţi clienţii Orange beneficiază de trafic de date gratuit în platforma Digitaliada.

  În perioada 26 martie – 14 aprilie Orange susţine o serie de webinare gratuite de programare în cadrul SuperCoders. Alături de trainerii din echipa Simplon România, copiii cu vârste între 10 și 14 ani îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod. Cum de altfel, şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.