More

  Soluții de securitate gratuite HP: Pro Security Edition, Proactive Security și Sure Click Enterprise

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noile soluții de securitate gratuite HP cuprind: HP Pro Security Edition, HP Proactive Security, și HP Sure Click Enterprise.

  Amenințările de securitate cibernetică evoluează și afectează zilnic tot mai multe companii. Mai ales în această perioadă, este esențial să identificăm și riscurile crescute ale muncii de acasă.

  Peste 80% dintre routerele folosite acasă s-au dovedit a fi vulnerabile în fața potențialelor atacuri cibernetice. E-mailurile prezintă, de asemenea, un risc important pentru organizații. În peste 90% dintre cazurile în care PC-urile au fost infectate, ataşamentul a fost sursa atacului. În timp ce, 96% din breșele de securitate nu sunt descoperite decât câteva luni mai târziu.

  Soluții de securitate gratuite HP: Pro Security pentru IMM-uri

  HP Pro Security Edition este cea mai avansată opțiune  de protejare a PC-urilor cu Windows 10. Aceasta oferă IMM-urilor un nivel de securitate proiectat pentru organizații.

  Pachetul include HP Sure Sense Pro, o soluție de securitate AI și HP Sure Click Pro, care protejează PC-ul împotriva amenițărilor din browser, fișiere sau aplicații.

  Versiunile avansate ale HP Sure Click și HP Sure Sense alimentează împreună un sistem cloud de învățare care este în permanență conectat la software. De asemenea, îl actualizează, îndepărtând amenintările și monitorizând buna funcționare a aplicațiilor.

  Acest lucru oferă protecție într-un circuit închis în fața unor amenințări multiple provenite de la diferiți vectori, prin diferite tipuri de malware. Soluția face față tuturor atacurilor cibernetice cunoscute și necunoscute. Astfel, combate amenințările pe care soluțiile antivirus tradiționale nu le rezolvă.

  Servicii administrate de securitate pentru IMM-uri

  HP Proactive Security este cel mai avansat serviciu de securitate din lume. Printr-o abordare care pune pe rimul plan protecția, ajută întreprinderile mici și mijlocii să se apere împotriva atacurilor cibernetice, fără a schimba comportamentul utilizatorului sau a crește volumul de muncă al departamentului IT.

  Serviciul oferă o protecție avansată care este monitorizată și gestionată de experții HP din domeniul securității cibernetice. Datele și dispozitivele companiei sunt securizate cu mai multe straturi de protecție proactivă, prin tehnologii avansate de învățare și de izolare pentru a proteja dispozitivele finale (endpoints) și pentru a reduce riscul.

  Această soluție de administrare oferă o viziune de ansamblu asupra nivelului de securitate al dispozitivului, cu informații  detaliate despre  tentative și atacuri blocate, accesibile prin dashboard-ul HP TechPulse, oferind companiilor liniște și angajaților care lucrează de la distantă libertatea de a lucra în siguranță de oriunde.

  Soluții de securitate gratuite HP: Cea mai performantă soluție de securitate pentru companii mari 

  Proiectat pentru companii mari și pentru instituții guvernamentale, HP Sure Click Enterprise este cea mai sigură soluție de izolare a aplicațiilor de pe dispozitivele finale și de oprire a amenințărilor, protejând dispozitivele chiar și în fața celor mai sofisticați atacatori, furnizând informații în timp real echipelor de securitate.

  HP Sure Click Enterprise funcționează pe toate dispozitivele Windows 8 and 10, întărind în același timp posturile cibernetice globale în fața atacurilor distructive. De asemenea, oferă funcții suplimentare, inclusiv protejarea credențialelor utilizatorilor împotriva atacurilor de phishing și a amenințărilor cloud automate.

  Soluția poate fi implementată la scară largă, cu politici sofisticate și un sistem de gestionare a amenințărilor, și livrată fie printr-un server on-premise, fie printr-un serviciu cloud găzduit de HP, cu acreditare ISO 27001 / SOC2 tip II.

  HP Sure Click Pro este disponibil gratuit

  HP contribuie la sporirea securității cibernetice, în special pentru clienții și utilizatorii care lucrează de acasă.

  HP va oferi HP Sure Click Pro gratuit până la 30 septembrie 2020. HP Sure Click Pro va înlocui versiunea actuală HP Sure Click. Acesta va cuprinde funcții suplimentare, precum editarea documentelor Word și Excel într-un spațiu sigur. Soluția va fi disponibilă pentru toate PC-urile HP, dar și pentru cele care nu sunt HP, cu sistem de operare Windows 10.

  Disponibilitate soluții de securitate gratuite HP

  HP Pro Security Edition va fi disponibil pentru modelele selectate de HP Elite achiziționate începând cu vara acestui an.
  HP Proactive Security este disponibil momentan în versiunea pilot pentru un număr limitat de clienți. Urmează ca începând din aprilie 2020 să devină disponibil pentru clienții și partenerii din toată lumea.
  HP Sure Click Enterprise va fi disponibil din luna mai 2020.
  HP Sure Click Pro va fi oferit gratuit pentru toate PC-urile HP, dar și pentru cele care nu sunt HP, cu sistem de operare Windows, până la data de 30 septembrie 2020.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.