More

  Allview va produce măști de protecție pentru pandemia COVID-19

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aseară am primit un email din partea Allview, brand deținut de Visual Fan SRL. Printre altele, era cuprins mesajul: ”dorim să oferim câte o cutie și colaboratorilor. Nu sunt multe este drept, dar la ce nevoie este de astfel de consumabile, ne-am gândit că sunt de folos.”. O altă veste bună este că Allview va produce măști de protecție. Asta imediat ce va achiziționa un echipament de producție măști.

  Cu alte cuvinte, Allview s-a oferit să pună la dispoziției echipei Noobz o cutie de măști de protecție. Un lucru care ne-a surprins plăcut și pe care trebuie să recunosc că îl apreciez enorm. Nu circulăm foarte mult în afara locuinței în această perioadă. Însă, atunci când o facem, nu avem măști. Asta pentru că stocurile s-au epuizat rapid în Otopeni. În plus, de multe ori ne gândim dacă cele care încă se mai găsesc n-ar fi mai bine să ajungă la cei cu adevărat vulnerabili.

  Mulțumim, Allview, că te-ai gândit la noi! Parte dintre aceste măști vor fi folosite de un membru al familiei noastre care are o vârstă ce se încadrează în zona de risc ridicat.

  Pentru cei care ne urmăriți, avem un anunț de făcut cu privire la implicarea brandului brașovean Allview în lupta anti COVID-19.

  Allview va produce măști de protecție în lupta cu pandemia COVID-19

  Visual Fan a achiziționat la cele mai bune prețuri, consumabile medicale pentru o serie de parteneri, organisme și instituții de sănătate publică și private. Aceste demersuri au fost posibile datorită istoriei îndelungate, de mai bine de 20 ani, pe care Visual Fan o are cu partenerii chinezi. De asemenea, compania a achiziționat într-un proces accelerat, echipamente de protecție și accesorii medicale. Primele comenzi au fost deja onorate.

  În perioada următoare, compania își propune să achiziționeze un echipament de producție măști. Asta ca măsură de diversificare a capacității de producție și asamblare de la Brașov, pe fondul crizei generate de COVID-19. Este de apreciat, din nou, faptul că Allview va produce măști de protecție în această perioadă. Un producător de tehnologie local poate ajuta la producția de materiale de protecție.

  Ca parte a efortului comun împotriva pandemiei, compania continuă acțiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecție și consumabile medicale, având valori considerabile, instituțiilor de sănătate publică și private. De asemenea, și unele ONG-uri vor primi sprijin din partea companiei. Totul pentru a contribui la reducerea suprasolicitării sistemului de sănătate românesc. Compania își ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare.

  Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că așa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra și dezvolta aceste comportamente pozitive și după ce vom fi depășit criza de sănătate.”, a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.