More

  Asta lipsea! Huawei va avea propriul card de credit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ce, vă gândeați că Huawei nu poate copia mai mult de la Apple? Luați-o pe asta: Huawei va avea propriul card de credit. Pentru că, așa e când nu ai propriile idei. Așa e când lansezi produse copiate la indigo de la competiție și susții că sunt cele mai tari de pe piață. Așa e când pui influenceri pentru copii să vorbească despre telefoane sau cântărețe să prezinte camere foto de pe dispozitivele mobile. Atât poți, să copiezi.

  Știu că iar o să mi se spună că sunt hater. Dar nu pot să mă abțin. Mai trist decât să nu ai servicii Google este să copiezi până în ultima zi când vei fi pe piață. Las-o naibii, Huawei! Asta e tot ce poți?

  Richard Yu, da CEO-ul ăla de la Huawei care se lăuda că aduce Harmony OS pe seria P40 (surpriză, v-a păcălit), anunță Huawei Card. Pentru că, de ce nu?

  Huawei va avea propriul card de credit numit Huawei Card

  Dacă poți să copiezi și bucata de plastic de la Apple, de ce să nu o faci? De ce să nu le oferi și fanilor Huawei un plastic care să-i unească? Nu mai contează că Huawei nu are nicio treabă cu ecosistemul. Nu mai contează că dispozitivele Huawei între ele nu funcționează corespunzător. Băi, are Huawei card? Are! Așa că, ciocul mic și joc de glezne.

  Huawei Card e un card atât virtual, cât și fizic. Iar dacă vă întrebați pentru ce folosește, pentru plăți, evident! UnionPay din China este organizația care lansează cardul, cu suport NFC la pachet.

  Nu vă precipitați că Huawei Card nu vine încă la noi. La cum decurg lucrurile, clar cardul ăsta era tot ce ne mai doream de la chinezi. Coronavirus avem? Avem! Card ne mai trebuie.

  Pentru Huawei Card nu trebuie să plătești din primul an. Va fi, se pare un fee anual pe care compania îl va aplica din al doilea an. Se pare că, acest card vine și cu beneficii de călătorii cu trenul sau avionul. Huawei plănuiește să lanseze o promoție specială pentru cei care folosesc Huawei Pay. Yu nu spune nimic despre data de lansare a cardului. Doar ne-a anunțat că el există și i-a arătat el lui Apple că nu doar mărul își permite.

  În altă ordine de idei, sper că vă bucurați de telefoanele voastre fără servicii Google. Nu de alta, dar aud că vânzările la P40 lite au fost ”peste așteptări”. Ce-o mai fi însemnând și asta?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.