More

  Windows 10 permite transferuri de fișiere prin Wi-Fi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows 10 permite transferuri de fișiere prin Wi-Fi. Opțiunea de transfer va fi disponibilă doar către și de la telefoanele Samsung. Cu toate acestea, dimensiunile fișierelor nu pot depăși 512 MB.

  Windows 10 permite transferuri de fișiere prin Wi-Fi

  Până acum transferul fotografiilor sau al fișierelor de pe computer pe telefonul dvs. se putea face printr-un cablu USB sau e-mail. Microsoft și Samsung au găsit o modalitate mai eficientă.

  Cea mai recentă compilare Windows 10 Insider vă permite să transferați și să eliminați fișierele prin Wi-Fi. Pentru moment, această opțiune este disponibilă către și de pe orice smartphone Samsung, anunță SamMobile.

  Microsoft a început deja să permită o colaborare mai ușoară între dispozitivele Android / Samsung și PC-uri. Luna trecută, a introdus opțiunea copy-paste de pe Windows 10 pe telefoanele Samsung.

  Mai mult decât atât, Microsoft deja permite să primiți notificări și chiar să răspundeți la apeluri de pe orice telefon Android.

  Windows 10 permite transferuri de fișiere prin Wi-Fi – Cum faci asta

  Tot ce vă trebuie este aplicația „Your Phone” Microsoft și  aplicația „Link to Windows” Samsung. Puteți să apăsați lung fișierele sau fotografiile pe care doriți să le mutați de pe telefon, apoi să le selectați pe toate cele pe care doriți să le transferați pe computer.

  Pentru a transfera fișierele de pe PC pe telefon, trebuie doar să le trageți și să le fixați în fereastra „Your Phone.”.

  Limitările acestei opțiuni de transfer

  Există câteva atenționări. Dimensiunea fișierului este limitată la 512 MB. Cu alte cuvinte, transferul nu va funcționa pentru filmele HD mai mari de pe computer.

  Transferurile sunt, de asemenea, limitate la 100 de fișiere. Astfel, trimiterea unui lot mare de fotografii de la telefon pe computer nu va fi posibilă. În cele din urmă, telefonul și computerul dvs. vor trebui să fie pe aceeași rețea WiFi.

  Serviciul necesită “Link to Windows 1.5” de la Samsung, care nu este acceptat pe toate dispozitivele Galaxy.

  Totuși, mă pot gândi la zeci de moduri în care această caracteristică îmi va face viața mai puțin complicată, având în vedere că am un Galaxy Note9 și un PC Windows. După cum am menționat, funcția este disponibilă doar pentru ultima versiune Windows 10 Insider, dar va fi accesibilă tuturor în următoarea versiune generală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.