More

  Uber anunță noi reguli pentru șoferi și pasageri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uber anunță noi reguli pentru șoferi și pasageri. Compania de ride-sharing lucrează la o nouă funcție pentru a se asigura că șoferii poartă măști. Acoperirea feței va fi obligatorie pentru șoferi și pasageri deopotrivă.

  Uber acceptă noua realitate impusă de pandemia COVID-19 și utilizează tehnologia pentru a se asigura că toată lumea se adaptează. Compania a confirmat pentru CNN Business că măștile sau opțiuni similare vor fi obligatorii atât pentru șoferi cât și pentru pasageri în SUA.

  Astfel, Uber dezvoltă această tehnologie pentru a detecta dacă șoferii respectă sau nu aceste reguli. Compania nu a explicat modul în care ar funcționa această tehnologie.

  Uber anunță noi reguli

  Uber are deja o funcție de verificare a ID-ului în timp real. Aceasta solicită periodic șoferilor să își facă selfie-uri.

  Compania a furnizat deja măști și dezinfectant șoferilor, dar această nouă politică ar putea fi vitală dacă compania speră să-și revitalizeze afacerea. Mai ales în momentul în care guvernele ridică restricțiile. Ridesharing-ul a suferit un impact puternic pe durata izolării la domiciliu.

  Închiderea magazinelor și frica de călătorie au condus la reticența clienților de a circula. Conform companiei, măștile nu vor reduce doar șansele de infecție, ci vor crește încrederea de ambele părți.

  Decizia ar putea fi necesară și pentru supraviețuirea companiei. Lyft a disponibilizat recent peste 1.000 de angajați pentru a se adapta la realitățile financiare ale pandemiei. The Information susține că, Uber ia în calcul concedierea a 20% din personalul său.

  Scăderea numărului de angajați ar putea ajuta companiile o perioadă, dar măsurile s-ar putea să nu fie suficiente în cazul în care clienții rămân reticenți în a folosi serviciul. Nu s-a comunicat încă dacă măsura va fi adoptată la nivel global.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.