More

  Google Authenticator primește prima actualizare din 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Authenticator primește prima actualizare din 2017. Aplicația va putea muta conturile între dispozitive.

  Google nu a modificat în mod semnificativ Authenticator pe Android de ani buni. Însă, este pe cale să obțină o actualizare mult așteptată.

  Google Authenticator primește prima actualizare din 2017

  Conform Android Police ultima actualizare importantă a fost în 2017. Compania oferă o actualizare care va permite transferul conturilor între dispozitive. Acum vei găsi un instrument de export/import care mută conturile prin crearea unui cod QR.

  Codul va putea fi scanat pe dispozitivul de destinație. Acum ar trebui să fie mult mai ușor să migrezi un cont de e-mail de lucru sau rețelele de socializare, păstrându-le în același timp blocate cu autentificare în doi factori.

  De asemenea, noua actualizare face saltul către designul modern și estetic al Google și acceptă o temă întunecată.  În mod obișnuit, Google are nevoie de timp pentru a lansa actualizările, dar este disponibil prin APK Mirror dacă pur și simplu nu poți aștepta.

  Google a lansat un update și pentru autentificarea în doi pași în cazul conturilor Google în mai. Află despre autentificarea în doi pași a contului Google. Apoi, activează autentificarea în doi pași și ține hackerii la distanță de datele tale personale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.