More

  YouTube Music va putea transfera melodiile din Google Play

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube Music va putea transfera melodiile din Google Play. Playlist-uri, încărcări, muzică achiziționată și multe altele vor fi disponibile cu un singur click.

  Au trecut aproape doi ani de când YouTube Music s-a lansat ca un competitor al Spotify și Apple Music. Însă, chiar dacă Google a poziționat YouTube Music ca un înlocuitor pentru serviciul Google Play Music, cu siguranță nu a fost complet funcțional la lansare. Însă dezvoltarea a fost accelerată semnificativ în ultimul an, iar YouTube Music a rezolvat aproape toate problemele avute la lansare.

  Până acum, un aspect nu a fost clar! Este vorba despre modul în care utilizatorii fideli de Google Play Music și-ar putea aduce colecțiile și istoricul pe YouTube Music. În sfârșit, există un răspuns sub forma unui instrument de tranziție. Instrumentul este lansat acum pe scară largă. Vestea bună este că aduce aproape toată muzica și toate datele colectate în Google Play Music de-a lungul anilor.

  Pentru a începe procesul, va trebui să ai YouTube Music pe dispozitivul Android sau iOS. Dacă nu ai descărcat încă aplicația, Google Play Music te va avertiza cu privire la noul instrument de tranziție. Astfel, va solicita să instalezi YouTube Music. În aplicație, vei găsi un banner care te avertizează asupra opțiunii de a transfera întreaga bibliotecă de muzică Google Play.

  YouTube Music va putea transfera melodiile din Google Play

  Poți transfera fiecare melodie și album din biblioteca ta. Cum de altfel, poți transfera și orice liste de redare pe care le-ai creat. Orice melodie cumpărată prin Google Play sau orice ai încărcat în biblioteca ta vor putea fi portate.

  Toate detaliile cu privire la piesele cărora le-ai acordat thumbs-up sau thumbs-down vor fi transferate, de asemenea. Datele respective vor fi folosite pentru a curata recomandările pentru tine pe ecranul de pornire YouTube Music. Dacă utilizezi ambele servicii, YouTube Music va avea întâietate în a decide recomandările.

  Dar ce faci dacă nu ai folosit niciodată YouTube Music? Ei bine, istoricul tău de muzică Google Play va oferi o bază pentru afișarea albumelor și a listelor de redare despre care poate nu ați auzit încă.

  Google spune că întregul proces de transfer va avea loc în câtiva pași, dar nu ar trebui să dureze mai mult de o oră. Desigur, dacă ai o bibliotecă de muzică masive sau tone de încărcări procesul poate dura mult mai mult, până la câteva zile. Dar chiar transferal bibliotecilor cu zeci de mii de melodii nu ar trebui să dureze foarte mult timp.

  Într-un demo al Google de săptămâna trecută vedem cum are loc un transfer al unui cont cu mai mult de 10.000 de melodii și multe alte playlist-uri îm doar 15 minute.

  Pe măsură ce transferul va avea loc, vei găsi un banner pe pagina de start a YouTube Music care evidențiază ce s-a extras de pe vechiul serviciu. Astfel, poți utiliza aplicația în timp ce tranziția este în curs. Google va trimite un e-mail și o notificare odată ce totul va fi finalizat. Google Play Music va continua să funcționeze deocamdată. Așa că, dacă un utilizator se întoarce la vechiul serviciu o perioadă și dorește să inițieze un nou transfer al contului său, îl poate face de câte ori dorește.

  Odată cu lansarea acestui instrument de tranziție, Google a confirmat, de asemenea, că Play Music va fi oprit anul acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.