More

  OPPO prezintă căștile inteligente OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO prezintă căștile inteligente OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free. Căștile OPPO Enco Free încorporează diverse funcții care le fac foarte ușor de utilizat în multiple scenarii. Au o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă cu certificare IPX4. Acestea se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Mai mult, pentru a răspunde preferințelor utilizatorilor legate de stabilitate și confort, căștile au două tipuri de capete – semi-in ear și in-ear.

  Căștile OPPO Enco Free au un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latență scăzută. Acesta transmite sunetul simultan către ambele urechi. Această caracteristică vine ca o soluție utilă pentru problemele de sincronizare ale sunetului des întâlnite de utilizatori, mai ales când vine vorba de gaming pe telefon.

  OPPO Enco Free utilizează standardul AAC (Advanced Audio Coding). Vorbim despre primele difuzoare ultra-dinamice din industrie și au sistem de poziționare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens și în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan și un circuit magnetic dual.

  Căștile utilizează un algoritm AI de neutralizare a sunetului și microfon dual  cu tehnologie beamforming. Pe parcursul apelului, se face o analiză a spectrului de intensitate a sunetului pentru a înlătura zgomotele nedorite și a transmite doar vocea utilizatorului.

  Funcția de glisare și atingere pentru a controla nivelul sunetului și a gestiona apelurile este prezentă pe OPPO Enco Free. Astfel, utilizatorii pot controla volumul sau schimba piesele prin simpla glisare în sus sau în jos pe oricare dintre căști. Cum de altfel, pot gestiona apelurile printr-o simplă atingere, iar, printr-o apăsare mai lungă, pot activa orice asistent de voce existent pe un smartphone.

  OPPO prezintă căștile inteligente OPPO Enco W31

  Căștile wireless OPPO Enco W31 reprezintă o alternativă acesibilă și integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latență scăzută. Acestea sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor de pe piață. Mai mult, căștile EncoW31 au un design in-ear sigur, o rezistență ridicată la apă și praf ceea ce le face potrivite chiar și pentru cei mai active și dinamici utilizatori.

  Căștile OPPO Enco W31 folosesc diafragme termoplastice compozite din poliuretani (TPU) și diafragme grafene concepute pentru a îmbunătăți răspunsul frecvenței.

  Utilizatorii pot alege între două moduri audio. Unul este special conceput pentru muzica pop și clasică având o egalizare audio aplicată întregului interval de frecvență. Celălalt este pentru muzica rock și EDM, care scoate în evidență frecvențele joase ale basului.

  Căștile sunt potrivite pentru orice activitate exterioară având un sistem de minimizare a zgomotului produs de vânt. Acestea vin cu două microfoane interne cu o sensibilitate ridicată pe ambele părți și un algoritm de noise-cancellation. Cel din urmă este special conceput pentru a înlătura zgomotele de fundal în timpul apelurilor.

  Căștile wireless OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii mai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.