More

  Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone

  Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone. CEO-ul și co-fondatorul Xiaomi, Lei Jun, a fost prins postând un mesaj pe o rețea de socializare folosind iPhone-ul din dotare, în locul unui smartphone Xiaomi.

  Într-o postare recentă pe Weibo, corespondentul Chinei la Twitter, executivul Xiaomi a recomandat adepților săi o serie de cărți. Însă, a făcut și reclamă din neatenție la Apple. Postarea dezvăluie că a fost făcută cu un iPhone.

  Fondatorul Xiaomi a fost prins

  Mesajul Weibo nu a fost activ prea mult timp. Acesta a fost șters și repostat de pe Xiaomi Mi 10 Pro. Însă, nu înainte ca fanii și site-ul GizChina să observe greșeala și să făcă capturi de ecran. Potrivit partenerului Xiaomi, Pan Jiutang, Lei testa dispozitivul unui concurent când a făcut postarea.

  Acest lucru poate fi adevărat, dar este totuși o scăpare stânjenitoare. Dacă CEO-ul Apple, Tim Cook, ar începe să posteze folosind de pe un Samsung Galaxy, acesta ar fi subiectul glumelor preț de câteva luni.

  Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone, al cărui fan s-a declarat în trecut

  Aparenta dragoste a șefului Xiaomi pentru iPhone nu ar trebui să fie o mare surpriză. Acesta a ajuns cunoscut pentru tendința sa de a se îmbrăca precum Steve Jobs. Compania a lansat un șir de smartphone-uri asemănătoare iPhone. Lei a spus că a fost inspirat să intre în tehnologie după ce a citit o carte despre Jobs.

  Incidentul ne aduce aminte de momentul în care Gal Gadot, în plină campanie Huawei, a dat un tweet de pe iPhone.

  Fondatorul Xiaomi a fost prins

  Cu toate acestea, indiferent de afinitatea față de orice produs, este întotdeauna un lucru inteligent să promovezi în public propriile produse.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here