Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone | NOOBZ.RO

Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone

Muche Ecaterina
- 15.05.2020, 10:07 în Smartphones
17

SHARES
Xiaomi iPhone

Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone. CEO-ul și co-fondatorul Xiaomi, Lei Jun, a fost prins postând un mesaj pe o rețea de socializare folosind iPhone-ul din dotare, în locul unui smartphone Xiaomi.

Într-o postare recentă pe Weibo, corespondentul Chinei la Twitter, executivul Xiaomi a recomandat adepților săi o serie de cărți. Însă, a făcut și reclamă din neatenție la Apple. Postarea dezvăluie că a fost făcută cu un iPhone.

Fondatorul Xiaomi a fost prins

Mesajul Weibo nu a fost activ prea mult timp. Acesta a fost șters și repostat de pe Xiaomi Mi 10 Pro. Însă, nu înainte ca fanii și site-ul GizChina să observe greșeala și să făcă capturi de ecran. Potrivit partenerului Xiaomi, Pan Jiutang, Lei testa dispozitivul unui concurent când a făcut postarea.

Acest lucru poate fi adevărat, dar este totuși o scăpare stânjenitoare. Dacă CEO-ul Apple, Tim Cook, ar începe să posteze folosind de pe un Samsung Galaxy, acesta ar fi subiectul glumelor preț de câteva luni.

Fondatorul Xiaomi a fost prins folosind un iPhone, al cărui fan s-a declarat în trecut

Aparenta dragoste a șefului Xiaomi pentru iPhone nu ar trebui să fie o mare surpriză. Acesta a ajuns cunoscut pentru tendința sa de a se îmbrăca precum Steve Jobs. Compania a lansat un șir de smartphone-uri asemănătoare iPhone. Lei a spus că a fost inspirat să intre în tehnologie după ce a citit o carte despre Jobs.

Incidentul ne aduce aminte de momentul în care Gal Gadot, în plină campanie Huawei, a dat un tweet de pe iPhone.

Fondatorul Xiaomi a fost prins

Cu toate acestea, indiferent de afinitatea față de orice produs, este întotdeauna un lucru inteligent să promovezi în public propriile produse.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
TAGURI
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!