More

  TikTok ar putea fi un jucător în dezinformarea electorală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok ar putea fi un jucător în dezinformarea electorală. Publicația The Verge arată cum acest lucru este posibil, într-un interviu cu cu Alex Stamos, consultant de securitate în tehnologie.

  Alex Stamos este fost ofițer de securitate pentru Facebook și director al Stanford Internet Observatory. Stamos a fost coautorul unui articol în publicația „The Washington Post”. Acesta vorbește despre propaganda chineză din jurul coronavirus pe platformele de socializare din SUA.

  TikTok ar putea fi un jucător în dezinformarea electorală

  În cadrul interviului oferite publicației The Verge, Stamos discută modul în care companii precum Facebook, Twitter sau YouTube permit în continuare reclamele chineze pe platformele lor. De asemenea, discută  și ce acțiuni ar trebui întreprinse împotriva acestor conturi.

  De asemenea, Stamos a fost întrebat despre potențialele interferențe în alegerile din 2020 în Statele Unite de pe aceste platforme și cât de bine gestionează situația companiile de tehnologie. O platformă care a câștigat popularitate la ultimele alegeri este TikTok.

  „TikTok începe să se ocupe de aceste lucruri. Și au, știți, oameni cu adevărat legitimi și de încredere, care s-au alăturat, gândindu-se mult la acest lucru ”, spune Stamos. „Dar trebuie să lucreze, de asemenea, în limitele ByteDance, o companie chineză, și trebuie să pornească foarte repede. De asemenea, au o problemă dificilă de dezinformare, deoarece conținutul lor este în mare parte vizual. Și, astfel, din punct de vedere tehnic acest lucru este mult mai greu de gestionat față de conținutul bazat pe text. ”

  Poți asculta interviul complet aici sau în playerul tău preferat de podcast.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.