More

  Samsung anunță parteneriatul oficial cu T1 Entertainment & Sports (T1)

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță parteneriatul oficial cu T1 Entertainment & Sports (T1). Prin acest parteneriat cu organizația globală de gaming, toate echipele și jucătorii aflați la unitatea de pregătire a sediului T1 din Seul vor putea exersa folosind cele mai noi monitoare curbate de gaming Samsung, Odyssey G9 și G7.

  Portofoliul Odyssey oferă combinația perfectă dintre capacitatea de curbură de 1000R de înaltă performanță, calitatea premium a imaginii QLED, timpul de răspuns rapid de 1ms și rata de reîmprospătare de 240Hz pentru cea mai imersivă experiență de joc.

  Echipa de League of Legends din T1 este una dintre cele mai premiate echipe de e-sports din lume. De asemenea, este singura echipă care a câștigat trei titluri consecutive la Campionatul Mondial de League of Legends. În plus, T1 are echipe și jucători profesioniști în diferite segmente de jocuri competitive. Printre acestea se numără Valorant, Fortnite, Dota 2, PUBG, Super Smash Bros., Hearthstone, Apex Legends, Overwatch și FIFA Online 4.

  Samsung anunță parteneriatul oficial cu T1 Entertainment & Sports (T1) – Se vor desfășura o serie de activități promoționale

  Acestea vor aduce la un loc Samsung și echipa de renume mondial T1 League of Legends. Întâi de toate, se va organiza un eveniment de întâlnire cu fanii. Asta le va permite acestora să interacționeze cu jucătorii și să vadă în timp real monitoarele de jocuri Samsung Odyssey în plină acțiune.

  După eveniment, Samsung va proiecta diverse videoclipuri și seria „The Locker Room” a echipei. Cea din urmă va fi publicată pe canalul de YouTube a celor de la T1.

  Samsung Odyssey G9 și G7 vor fi amplasate în spațiul „Samsung Player Lounge”, la noul sediu T1. Acesta va fi deschis în curând la Seul. Toate echipele T1, jucătorii și creatorii de conținut vor avea acces la cea mai recentă tehnologie de monitoare de gaming pentru performanță crescută, precizie și productivitate.

  „Sunt nespus de încântat că Samsung va sponsoriza T1, oferind echipelor noastre monitoare de cea mai bună calitate. Aștept cu nerăbdare să mă joc pe noul model Odyssey odată ce ne vom muta în noul nostru T1 HQ.”, a spus Lee „Faker” Sang-hyeok.

  Samsung G7 și G9 vor fi disponibile din iunie 2020.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.